biker_xxx Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Ahoj,chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s chybou P0016 řada 1 snímač polohy vačkové hřídele/ klikové hřídele chybně přiřazení TRVALE na palubce se rozsvítí chyba motoru a EPC a auto jede v nouzi. Jedná se tedy o Passat 3.2 fsi,ale to je prakticky stejný motor. Když se to začalo oběvovat poprvé tak jsem nechal udělat rozvody za 40 tísíc,vyměnili řetězy,kluzný lišty,napínáky a jedno stavěcí kolo. Druhé nechali a řídící ventily vaček nechali taky. Čidla na vačkách a na klice jsem si vyměnil sám. Vše bylo ok ale cca po 5000km se vše zase opakovalo,zase chyba a nouzák. Od té doby to pořád řešim a už nevim kudy kam. Dneska jsem zkusil vytahnout konektory od řídicích ventilů,ale jen to hodilo chybu motoru, EPC se NErozsvítilo a nouzák taky ne. Jelo to i normálně na max výkon. Nedělá někdo ve škodovce nebo VW a nemohl by to zjistit? nebo nemá někdo zkušenost s VR6 motorama? už fakt nevim co s tim. Děkuju všem za ochotu a pomoc. Editováno: 16. Říjen 2016, autor: biker_xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medicamment Vloženo 9. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2024 Dobrý den mám stejný problém na 3,6 přišel jste na to co vás zlomilo na motoru ? Předem díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2024 Dotyčný tady byl naposledy v roce 2016, tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.