Přejít na obsah

Fabia II


marcos

Doporučené příspěvky

Myslím, že prístrojovka bude zhodná s Roomsterom. Predná partia je tiež zhodná, takže prístrojovka bude v rovnakej výške. Nevidím dôvod, prečo by nebohla byť vo Fabii 2 tá istá prístrojovka. Znížia sa výrobné náklady.

K tým svetlám. Neviem, čo sa vám nepáči. Veď rovnaké svetlá má aj Roomster. Buď klasická parabola (fakt zrejme s H4), alebo šošovka. Ale stále len jeden zdroj svetla. Parabola pre zníženie nákladov a šošovka pre tých, čo si za lepšie svetlo chcú priplatiť.

Inak celkovo sa mi Fabia 2 páči. Trochu ma sklamali zadné svetlá. Čakal som dvojité C (biele v červeneom) a nie takto. Len tie fotky beriem stále ako auto predprodukčné. Faktom je, že aj Roomster na prvých fotkách mal niektoré drobné odlišnosti od produkčných áut. Tie demo fotky sa fotia dosť skoro a vtedy často iné auto ani nie je k dispozícii. Celkom ma prekvapilo, že konečne zvolili na prezentáciu farebnú farbu a nie ako obvykle bezfarebnú (striebornú a pod).

Myslím, že si zvykneme. Napríklad mne sa Fabia na začiatku nepáčila (najmä tie hrany na predku) a potom sa mi to dokonca začalo páčiť (po facelifte ešte viacej). A rovnako Roomster vyzeral na fotkách tak divne a naživo je to celkom normálne a pohľadné auto.

1,4 TSI určite tak skoro nebude. Ono sa najsilnejšie motorizácie a športový model neobjavia nikdy pri prvom predstavení. Tipujem, že na 1,4 TSI si bude treba počkať tak 1,5-2 roky. A stále nie som presvedčený, či do tak low-endového auta budú dávať tak drahý motor.

Najviacej ma ale prekvapilo, že ten kombík, čo sa na nete objavil pred istým časom bol zrejme autentický. Prezrádza ho ten preslis na spodku dverí, ktorý si nikto na spy fotkách hatchbacku nevšimol, keďže bol šikovne zamaskovaný pod bočnou lištou.

krysarr - prečo máš na fotke Bobíka?

post-1-1165870310.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...