Leden 15, 200718 r pánové...kola přeci dělají auto....takže když na zachovalou šade dáte krásný kola a snížíte tak máme co???docela fajn šade.Sakra já to říkal že nebude tak špatná
Leden 15, 200718 r Zítra sem hodím pár fotek když je včera nakládali před servisem v Kosmonosích, čistý vypadaj docela dobře tak se těšte
Leden 15, 200718 r Zítra sem hodím pár fotek když je včera nakládali před servisem v Kosmonosích, čistý vypadaj docela dobře tak se těšte Proč až zítra?
Leden 16, 200718 r Tak přidávám, snad se Vám bude líbit. Jinak vypadají na živo docela k světu. Chytl jsem jen když je dávali nahoru takže jak vypadá interiér těžko říct
Leden 16, 200718 r chce to aby to mělo pořádnou barvu (např. cihlovou metalízu) a pěkný kola, pak se na to dá i koukat
Leden 16, 200718 r Sakra mě se normálně líbí.... Jak je to na cestě tak to nevypadá vůbec zle. Osobně si myslím, že se zadek docela povedla, ale ten předek zase až tak ne. ale jo je to pěkný
Leden 16, 200718 r Koukám, že jsou na té modré vzdadu bubnové brzdy... Taky to mohli začít dávat už jenom z kotouči
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.