Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ta těžko ;) není to dotažený do konce ;)

No todle je moc pěkný autíčko. Tam by mě spíš zajímalo co je pod kapotou a druh pohonu. Kdyby to bylo 4x4 třeba s 1,8 T trošku našlapaný tak by to nebylo nezajímavé svezení.

Je to 2.0TFSI 4x4 (Haldex a nema to 147kW jak OIIRS, ale kapánek víc ;) )

Kokam tady se nekdo neboji poustet tajny informace. Tak to si odvaznejsi nez ja. Ty kW se pohybuji myslim kolem 162kW jako Audi DTM edition.

Mates XIV: Tak mou odvahu přebij -_- ... podle mě to tajné nijak není, takže...

Takže 17.1.2007 všichni na Štiřín, tam bude FII stát v celé své kráse. -_-

Kokam tady se nekdo neboji poustet tajny informace. Tak to si odvaznejsi nez ja. Ty kW se pohybuji myslim kolem 162kW jako Audi DTM edition.

ta modra Fabka je uz hoooodne stara vec, vzdyt uz byla cca pred 2. rokama ve Svete motoru (sice bez fotek, ale povidani pekny) a spoustu fotek modry Fabky sem sem daval cca pred rokem a pul.

Auti si postavili v Cesane a na tuningove kure motoru byla Fabulka v audi ;)

post-1-1163581129.jpg

No jo vis my mame takovy zajimavy smlouvy a nerad bych prisel o praci. Ted se dela velky humbuk s utajenim takze radsi drzim hubu ;) ve vyvoji dela spusta novych lidi :ph34r:

Upraveno od Mates_XIV

Pánové, takhle nová Fabka fakt nevypada. Ty zadni svetla....

Jinak k diskusi na tema Fabia race blue muzu potvrdit, že tento model bude zacatkem pristiho roku. Barva stejna, co se ted dava na OcII RS, jinak zadny velky zmeny. Uvazuje se o sedackach, ale asi vas zklamu, znacna vetsina jde na export....

No modra mozna bude protoze vyjeli i se žlutou. Ale urcite to nebude takovadle brutalita. Jen nova barva pro Fabii I RS. A jestli nekdy bude neco takoveho tak jsem asi Santa Klaus.

A muzete nekdo z vas tajnych :ph34r: prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier?

Nevím jestli se tohle foto už tady někde objevilo, ale podle mého názoru je to hodně blízko finálové podobě. Když to srovnáte s tou maskovanou tak přesně odpovídají linie zadních světel a C sloupku s rámem zad.dveří.

post-1-1163613730.jpg

Uz jsem to psal, ano takhle to vypada, jen ty zadni svetla....

Bílá čast je mnooohem menší...

A muzete nekdo z vas tajnych :ph34r: prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier?

No zkus použivat trošku rozum. Mylíš že by dva sobě blízké vozy měli nějak zásadně jiný interiér.

No zkus použivat trošku rozum. Mylíš že by dva sobě blízké vozy měli nějak zásadně jiný interiér.

vzdyt to bylo i na nejakejch fotkach videt, ze to je uvnitr roomster palubka

Coz je dalsi pruser :( Ale na Superba se tesim upne maximalne...

Montáž bez maskování

6061115.001.mini1L.jpg

6061115.001.1L.jpg

No rozum se snazim pouzivat :) zasadni rozdily asi nebudou, ale zadnou fotografii interieru jsem jeste nevidel a tak se ptam vas, ktery o tech autech vite asi vic, jestli to tak bude nebo ne....

proste je to malej roomster...to je teda faaaaaakt pecka!! <_<

Kez by to tak bylo, interier roomstru se mi docela libi...

to je stoprocentni ze palubka bude s roomsteru vzdyt to uz bylo na nakejch fotkach videt

Zajímavé je to lihovkou domalované madlo u 5tých dveří :D

ale nahodou mne sa ten predok páči...aale

všimli sste si ake ma to lave spetne ten angličan???:-))))

ale nahodou mne sa ten predok páči...aale

všimli sste si ake ma to lave spetne ten angličan???:-))))

podle mě menší není

je sice pravda že je fotena trochu zlava ale myslim že menšie je:-)

alebo zle vidim alebo je to jeho uhlom...

je sice pravda že je fotena trochu zlava ale myslim že menšie je:-)

alebo zle vidim alebo je to jeho uhlom...

zle vidis a je to tym uhlom asi ;)

edit: ona totiz ani FI pro UK nemá malý levý

Upraveno od P2M

Nová Fabie mne tedy nezaujala. Předek z Roomstera mi na to auto připadá příliš mohutný. Také se mi nelíbí malá boční okna ve srovnání s velkou plochou (výškou) dveří. Podobnost se Swiftem je značná a ani ten se mimoc nelíbí. Ale tam je příď odlehčena užšími, ale vyššími světly a úzkou štěrbinou chladiče.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.