Přejít na obsah

Fabia II

marcos

Doporučené příspěvky

Kokam tady se nekdo neboji poustet tajny informace. Tak to si odvaznejsi nez ja. Ty kW se pohybuji myslim kolem 162kW jako Audi DTM edition.

ta modra Fabka je uz hoooodne stara vec, vzdyt uz byla cca pred 2. rokama ve Svete motoru (sice bez fotek, ale povidani pekny) a spoustu fotek modry Fabky sem sem daval cca pred rokem a pul.

Auti si postavili v Cesane a na tuningove kure motoru byla Fabulka v audi ;)

post-1-1163581129.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, takhle nová Fabka fakt nevypada. Ty zadni svetla....

Jinak k diskusi na tema Fabia race blue muzu potvrdit, že tento model bude zacatkem pristiho roku. Barva stejna, co se ted dava na OcII RS, jinak zadny velky zmeny. Uvazuje se o sedackach, ale asi vas zklamu, znacna vetsina jde na export....

No modra mozna bude protoze vyjeli i se žlutou. Ale urcite to nebude takovadle brutalita. Jen nova barva pro Fabii I RS. A jestli nekdy bude neco takoveho tak jsem asi Santa Klaus.

Odkaz ke komentáři

A muzete nekdo z vas tajnych :ph34r: prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier?

No zkus použivat trošku rozum. Mylíš že by dva sobě blízké vozy měli nějak zásadně jiný interiér.

vzdyt to bylo i na nejakejch fotkach videt, ze to je uvnitr roomster palubka

Odkaz ke komentáři

A muzete nekdo z vas tajnych :ph34r: prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier?

No zkus použivat trošku rozum. Mylíš že by dva sobě blízké vozy měli nějak zásadně jiný interiér.

No rozum se snazim pouzivat :) zasadni rozdily asi nebudou, ale zadnou fotografii interieru jsem jeste nevidel a tak se ptam vas, ktery o tech autech vite asi vic, jestli to tak bude nebo ne....

Odkaz ke komentáři

Nová Fabie mne tedy nezaujala. Předek z Roomstera mi na to auto připadá příliš mohutný. Také se mi nelíbí malá boční okna ve srovnání s velkou plochou (výškou) dveří. Podobnost se Swiftem je značná a ani ten se mimoc nelíbí. Ale tam je příď odlehčena užšími, ale vyššími světly a úzkou štěrbinou chladiče.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...