George Couser Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ta těžko není to dotažený do konce No todle je moc pěkný autíčko. Tam by mě spíš zajímalo co je pod kapotou a druh pohonu. Kdyby to bylo 4x4 třeba s 1,8 T trošku našlapaný tak by to nebylo nezajímavé svezení. Je to 2.0TFSI 4x4 (Haldex a nema to 147kW jak OIIRS, ale kapánek víc ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Kokam tady se nekdo neboji poustet tajny informace. Tak to si odvaznejsi nez ja. Ty kW se pohybuji myslim kolem 162kW jako Audi DTM edition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Mates XIV: Tak mou odvahu přebij ... podle mě to tajné nijak není, takže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Takže 17.1.2007 všichni na Štiřín, tam bude FII stát v celé své kráse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Kurnik, chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Kokam tady se nekdo neboji poustet tajny informace. Tak to si odvaznejsi nez ja. Ty kW se pohybuji myslim kolem 162kW jako Audi DTM edition. ta modra Fabka je uz hoooodne stara vec, vzdyt uz byla cca pred 2. rokama ve Svete motoru (sice bez fotek, ale povidani pekny) a spoustu fotek modry Fabky sem sem daval cca pred rokem a pul. Auti si postavili v Cesane a na tuningove kure motoru byla Fabulka v audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 (editace) No jo vis my mame takovy zajimavy smlouvy a nerad bych prisel o praci. Ted se dela velky humbuk s utajenim takze radsi drzim hubu ve vyvoji dela spusta novych lidi Editováno: 15. Listopad 2006, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Pánové, takhle nová Fabka fakt nevypada. Ty zadni svetla....Jinak k diskusi na tema Fabia race blue muzu potvrdit, že tento model bude zacatkem pristiho roku. Barva stejna, co se ted dava na OcII RS, jinak zadny velky zmeny. Uvazuje se o sedackach, ale asi vas zklamu, znacna vetsina jde na export.... No modra mozna bude protoze vyjeli i se žlutou. Ale urcite to nebude takovadle brutalita. Jen nova barva pro Fabii I RS. A jestli nekdy bude neco takoveho tak jsem asi Santa Klaus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 A muzete nekdo z vas tajnych prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Nevím jestli se tohle foto už tady někde objevilo, ale podle mého názoru je to hodně blízko finálové podobě. Když to srovnáte s tou maskovanou tak přesně odpovídají linie zadních světel a C sloupku s rámem zad.dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Uz jsem to psal, ano takhle to vypada, jen ty zadni svetla.... Bílá čast je mnooohem menší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 A muzete nekdo z vas tajnych prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier? No zkus použivat trošku rozum. Mylíš že by dva sobě blízké vozy měli nějak zásadně jiný interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 A muzete nekdo z vas tajnych prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier? No zkus použivat trošku rozum. Mylíš že by dva sobě blízké vozy měli nějak zásadně jiný interiér. vzdyt to bylo i na nejakejch fotkach videt, ze to je uvnitr roomster palubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Coz je dalsi pruser Ale na Superba se tesim upne maximalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Montáž bez maskování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 A muzete nekdo z vas tajnych prozradit neco o interieru? je to 100% raumstar nebo neco noveho? nevim, proste vsude spousta foto, ale zadny interier? No zkus použivat trošku rozum. Mylíš že by dva sobě blízké vozy měli nějak zásadně jiný interiér. No rozum se snazim pouzivat zasadni rozdily asi nebudou, ale zadnou fotografii interieru jsem jeste nevidel a tak se ptam vas, ktery o tech autech vite asi vic, jestli to tak bude nebo ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 proste je to malej roomster...to je teda faaaaaakt pecka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Kez by to tak bylo, interier roomstru se mi docela libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 to je stoprocentni ze palubka bude s roomsteru vzdyt to uz bylo na nakejch fotkach videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Zajímavé je to lihovkou domalované madlo u 5tých dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ale nahodou mne sa ten predok páči...aale všimli sste si ake ma to lave spetne ten angličan???:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ale nahodou mne sa ten predok páči...aalevšimli sste si ake ma to lave spetne ten angličan???:-)))) podle mě menší není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 je sice pravda že je fotena trochu zlava ale myslim že menšie je:-) alebo zle vidim alebo je to jeho uhlom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) je sice pravda že je fotena trochu zlava ale myslim že menšie je:-)alebo zle vidim alebo je to jeho uhlom... zle vidis a je to tym uhlom asi edit: ona totiz ani FI pro UK nemá malý levý Editováno: 16. Listopad 2006, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Nová Fabie mne tedy nezaujala. Předek z Roomstera mi na to auto připadá příliš mohutný. Také se mi nelíbí malá boční okna ve srovnání s velkou plochou (výškou) dveří. Podobnost se Swiftem je značná a ani ten se mimoc nelíbí. Ale tam je příď odlehčena užšími, ale vyššími světly a úzkou štěrbinou chladiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.