Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Uvažuji o výměně zadních bubnových za kotoučové brzdy. Slyšel jsem něco o problémovém odvzdušnění zadních třmenů. Třmeny se prý musí zalít kapalinou před montáží a teprve potom montovat. Máte s tím někdo zkušenosti? Co je na tom pravdy.

Díky

Vloženo

Měl jsem sundaný zadní brzdiče a žádný problém jsem neměl. Je fakt, že dobře odvzdušnit celý ABS systém není jen tak. Odvzdušňovalli jsme to s otcem asi tak 12krát dokola. Jestli už máš sehnaný vše potřebné k výměně, tak neváhej. Já zase budu předělávat přední brzdy na 312 mm z RS!

-_-

Vloženo

Najdi si v instalačních manuálech výměnu z. napravy za kotoučovou. Při demontáži původní nápravy je důležité zacpat přívody brzdové kap. tak aby se systém nevyprázdnil. Potom při odvzdušnění není problém.

• o 11 let později...
Vloženo

Zdra chlapi doma mama oktavku tdi 66kw tudiz zadni bubnova naprava a koupil jsem 1.8t oktavku bez papiru tak bychto si chtelto prehodit brzdy predek by mel jit ale ohledne zadku jsi nejsem jisty jestli měnit celou napravu nebo staci jen sundat naboje nebo tak neco a prehodit

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...