stepi.p Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Ahoj, prosím o radu. Vlastním Octavii III a nedaří se mi vymazání hlášky "servis nyní". Mám bezklíčkový přístup, při zmáčknutí tlačítka zdržím nulovací tlačítko, palubní pc se zeptá zda chci vymazat servisní interval, toto potvrdím opětovným zmáčknutím nulovacího tlačítka. Palubní počítač hodí hlášku, že servis byl vynulován, ale ihned potom naskočí hláška servis nyní. Nulování jsem provedl i před kabel, ale hláška nadále hlásí servis. Na Columbu v nastavení v záložce servis je dle mého servis vynulován, jelikož další servis je dle Columbusu za 30 000km nebo 2 roky. Poradí někdo co by s tím mohlo být? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 špatně vymazáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 23. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 no to asi jo, ale jak to vymazat správně? Postup byl dělaný správný a zkoušel i mechanik který to běžně dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 23. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 ok, díky za upřesnění. A jak můžu vymazat tedy servisní prohlídku? Používám Vag-Com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 27. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Poradí někdo jak vymyzat hlášku servis nyní? Dle popisu výše by měli být na OIII dva servisní intervaly. Interval týkající se výměny oleje jsem vymazal, ale nevím jak vymazat druhý servisní interval? Používám Vag-Com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Vagem si najeď do 17- Přístrijovky. V 10-Přizpůsobení ( Adaptace) hned na začátku jsou řádky o servisu.Je tam WIV a FIX . Zkus to vynulovat (změnit hodnoty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Zrovna před minutou jsem to řešil u manželčiny OIII.Díky Ferdovi 25 vše OK.Musí se vynulovat i položky: FIX: Distance covered since last mileage-dependent inspection FIX: Time since last time-dependent inspection Ještě jednou díky Ferdovi25 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.