Kamil S. Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 (editace) Ahoj. Mám OII 1.6MPI 75Kw, BSE, rok 2006, 140 000Km. Musel jsem měnit pracovní a následně i hlavní spojkový válec, vyměnil jsem i těsnění na obou koncích hydraulic. vedení, jak uvádí výrobce. Problém mám teď s tím, že po dolití brzdovky do nádobky se spojka nedaří zapnit a odvzdušnit .Normálně by tam měla samospádem téct kapalina, ale pořád dokola otevřu odvzdušňovák, sešlápnu pedál, zavřu odvzdušňovák a vytáhnu pedál zpět nahoru, ale do hlavního válce se jakoby nedoplní dost kapaliny, která by doplnila vytlačený objem v okruhu, ale jen trocha, pedál je pořád bez odporu nebo je jen ke konci.Pořád se tlačí kapalina se vzduchem, přitom tak krátké vedení jsem už prolil dostatkem kapaliny...hadička i trubičky jsou suché, takže těsnit by mělo vše a tím pádem ani přisávat falešný vzduch. Přívodní hadička je vyčištěná a průchodná. Před výměnou válců to šlo odvzdušnit klasic. způsobem normálně. Nesetkal jste se s tím už taky někdo prosím? Editováno: 7. Listopad 2016, autor: Kamil S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.