Plush Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 (editace) zdravím, nejde mi ani za boha otevřít box uložný pod sedadlem spolujezdce... nevíte někdo jak nato? Šufle se hejbe ale ani za boha se tam nemohu dostat, ta páčka , madlo normálně zmáčknu... díky za tipy Editováno: 10. Listopad 2016, autor: Plush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 (editace) predpokladam, ze sa ti asi zasekli haciky... Skus vypacit srobovakom. Editováno: 10. Listopad 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 11. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Asi ano kdo ví co tam je nerad bych to zlomil... někde to celý odšroubovat? Bych musel asi odpojit airbag to se mi moc nechce no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Pokud vím, pro odmontování kastlíku pod sedačkou je třeba sedačku vymontovat z auta, jinak se ke všemu nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 12. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Dobito, byl tam kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 (editace) Fuuuha... Tak to je mi novinka. Ani som nevedel, ze Skodovka ponuka kompresor pod sedadlo namiesto boxu na odkladanie. Editováno: 16. Listopad 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 já jsem to pochopil tak, že v tom boxu byl narvaný kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Taky jsem to pochopil jako @janmatejicek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 jj kompresor origo, hacky byly sprajcli o kompresor... zkousel jsem a s tema atrapama se neda srovnat vali perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.