Publikováno Listopad 10, 20168 r zdravím, nejde mi ani za boha otevřít box uložný pod sedadlem spolujezdce... nevíte někdo jak nato? Šufle se hejbe ale ani za boha se tam nemohu dostat, ta páčka , madlo normálně zmáčknu... díky za tipy Upraveno Listopad 10, 20168 r od Plush
Listopad 10, 20168 r predpokladam, ze sa ti asi zasekli haciky... Skus vypacit srobovakom. Upraveno Listopad 10, 20168 r od r_e_n_e
Listopad 11, 20168 r Autor Asi ano kdo ví co tam je nerad bych to zlomil... někde to celý odšroubovat? Bych musel asi odpojit airbag to se mi moc nechce no
Listopad 11, 20168 r Pokud vím, pro odmontování kastlíku pod sedačkou je třeba sedačku vymontovat z auta, jinak se ke všemu nedostaneš.
Listopad 16, 20168 r Fuuuha... Tak to je mi novinka. Ani som nevedel, ze Skodovka ponuka kompresor pod sedadlo namiesto boxu na odkladanie. Upraveno Listopad 16, 20168 r od r_e_n_e
Prosinec 3, 20168 r Autor jj kompresor origo, hacky byly sprajcli o kompresor... zkousel jsem a s tema atrapama se neda srovnat vali perfektně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.