Petr Vecko Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 K čemu na černém přídržném uhelníku je ten tvar nahoře se dvěmi zobáćky (viz. obrázek), když tam vložím táhlo pojistky (do bílého plastu pod srpeček), tak mi tam budou ty packy překážet ? Jak vlastně přiděláváte úhelník ke stahovačce, já tam asi přivrtám díry a přišroubuju k tomu plechu stahovačky? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j4839767a-uhelnik-pridrzny-levy-oe-21477.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 sú tam plastové kolíky,ktoré sa prehodia na novú stahovačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdinand II Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Mně by také zajímalo, nač tam jsou ty packy. Co mají držet? Nebo tam nepatří a u originálu nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.