LPG Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Zdravím všechny,stalo se mi už dvakrát že při dojíždějí na setrvačnost mi najednou nereaguje plynový pedál a motor chcípne. Nesvítí žádné kontrolky,normálně nastartuju a jedu dál. Prosím o radu čím to je. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Dnes za 50km se mi to stalo 3x. Vypozoroval jsem že je to stejné jako když vypnu klíče.Úplně stejný jev. Nezáleží na rychlosti,prostě chcípne motor. Co to je sakra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Mozna spatna spinacka? Zkusil bych nastartovat a trochu pohybovat s klicem v zapalovani. Pokud to zdechne, tak mas jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 před 4 hodinami, LucasCZE napsal: Mozna spatna spinacka? Zkusil bych nastartovat a trochu pohybovat s klicem v zapalovani. Pokud to zdechne, tak mas jasno. Díky,zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Tak spínačka to není,nemáte prosím někdo nějaký tip??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norbit Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Zdravím mám ten isty problem škoda octavia 2.0 tdi pd RS 2007 216000km vypína počaj jazdy aj na voľnobeh spínačka to neni kabeláž všade dobra na VAG nehlasí nič už som zúfaly dpf vykochané novy soft môže to byť tým ? Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemo Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Tak chlapi jen otazka vyresili jste tento problem??byl to snimac otacek motoru?? Dneska na brachovem RSu taki motor chcipl atd..nastaetoval chvili bezel a zase chcipl,pich sem vaga Chyba cislo 000802 cidlo otacek motoru g28 Dejte echo jak sla vymena co treba vse ven,kde presneji ho najdu??diky moc za info doufam zeto neni jak u PD 77kw cojsem videl fotky=() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daren Hybl Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Zdravím vyřešil to někdo mi motor za jízdy cuka semtam a někdy i zdechne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.