m.a.r.e.k Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Ahoj, da sa na superbe 2005 nejak spravit aby sa spetaky sklopili po zamknuty ? ked auto stoji a otocim ovladac na ikonku sklapania tak sa sklopia . Dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Jde, ale musíš zapojit nějakou univerzální řídící jednotku. Z výroby to Superb neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 V 27. 11. 2016 at 18:35, kosa0006 napsal: Jde, ale musíš zapojit nějakou univerzální řídící jednotku. Z výroby to Superb neumí. To jsi teda pomohl Bližší info by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 (editace) To podstatné jsem napsal, pokud to nechápeš tak si alespoň odpusť ty hloupé kecy a zeptej se na rovinu. Osobní zkušenost nemám, kamarád říkal, že tato funguje v pohodě. Myslím, že budou i levnější ve stejné kvalitě. Editováno: 29. Listopad 2016, autor: kosa0006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Pánové klídek a oba přestaňte citovat bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Podle mě je to zbytečnost. Myslím, že ty motorky nejsou dimenzovány na to, aby se několikrát denně sklápěly, resp.namontujete si jednotku, pak se to přestane jít a je to akorát na drbání hlavy. Pokaždé opravdu není nutné zrcátka sklápět. Akorát to vidím na další natahování kabelů, rejpání do A-sloupku, atd. A když je sklopit chci, tak jedním pohybem ruky to udělám Zbytečná machrovinka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Já sem v klidu pánové ,ale když vidím gramatickou chybu v nadpisu a potom "něco nějak zapoj", tak mi to nedá nereagovat.Čtu si to tu několikrát, hloupé kecy sem neměl, ale zeptal sem se narovinu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Já tu nic dramtického nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Taky přeju hezký ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 dik za info. nejak extra to nepotrebujem len som chcel vediet ci to tak funguje. ale ked nie tak nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Je to skoda, ze to neumi. Na vsech Renaultech to v praci mame uz x let a ani jeden zadrhel, navic po motorickem sklopeni to muzes rucne odklopit coz VW jaksi neumi e je to velka skoda. Na me OII fl mam vse, ale toto me stve. Kdyz si treba chci dalkou pootevrit okynka a zamknout, uz to dlouhym stiskem zase zavru grrrr.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Dálkou otevřít okna a zamknout na Superbu jde už z výroby Jen stačí aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Muj supik to uz aktivovane mel, na Oct1 sem to musel aktivovat. Pri zamykani se zavre i sibr. Skoda velika, ze neda nejak nastavit treba zavreni sibru, pokud by destovy senzor zaznamenal vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Nápad dobrý a praktický. Znamenalo by to ale podmínku napájení dešťového senzoru i při zamknutém vozidle A vymyslet to na solárním šíbru (tedy bez zátěže aku) by bylo naprosto bezkokurenční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Napájení je to nejmenší, velký problém vidím v jednotce, která to bude ovládat. Otvírání šíbr a okna ovládá komfortka, dešťoví senzor je napojen pouze na cyklovač stěračů, takže by to chtělo vymyslet způsob komunikace mezi cyklovačem a komfortkou, potom to dokódovat do komfortky. Podle mě nereálná úprava, zvlášť když uvážím, že to neumí ještě ani A6 4f. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Vím že budu jenom polemizovat, ale jednou jsem četl, že to snad měl passat. Kde sem to četl, jaká generace auta a o co přesně šlo už fakt nevím. Jediné co mi zůstalo v hlavě, je tato myšlenka podpořená tím, že si hraju s podobnýma myšlenkama doma (tvořím chytrý barák). Jako kosa0006, napájení by bylo to poslední, logika by byla taky jednoduchá: voda na senzoru, auto zamknuté, sepni toto relé na pár vteřin. Nějaká drátařina by to byla, safra mě to vrtá hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 On by to nemusel být nějaký velký problém za použití přídavné řídící jednotky, Sup 1 je ještě super auto na tyto úpravy. Jinak Passat to umí ale až B6 (3C a CC) 2006-2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Tyto upravy bych zkusil řešit stavebnicí Arduino. Neuvěřitelně jednoduchá na programování. A má obrovské možnosti ohledně rozšíření. To co zde popisujete se dá naprogramovat za večer, ani ne. Jen by to chtělo zjistit jaký signál leze ze senzoru deště. Jestli analog nebo digital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 manoto: tak se hecnem? Ty Andruino a ja Rapsberry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Rapsberry je hodně podobný. Já to bohužel nemam na čem odzkoušet nemam šíbr ani senzor deště. Ted jsem stavěl jednotku na CH a LH a ta se nějak divně hřeje Až to dodělám tak bych se na to zkusil kouknout. Ale je potřeba zjistit co z toho leze za signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 (editace) Hlavně na všechno relátka pánové , relátka ! P.S. má takový malý pocit, že solární šíbr stejně nedává 12V, ale nějaký menší nesmysl. Takže trochu výzva Nebo koupit klasickou solární nabíječku ke karavanu a dát za sklo Editováno: 14. Prosinec 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.