patrik.a Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 (editace) Ahojte, potreboval by som poradit od vas ohladom výkonu auta. Uz dlhsie moje auto trapy chyba: 17569 - snimac teploty saciho potrubi (G72) - preruseni / zkrat na plus Myslel som si ze problem bude v snímaci G72 ktorý sa nachadza na sacom potruby pod svetlometom. Tento snimac som kúpil nový a vymenil lenže nepomohlo. Skúšal som aj druhu vahu vzduchu a taktiez nepomohlo. Mal uz niekto podobný problem ? Chybu mam iba ti jednu podla vagu...a aj pri vymazani mi ju znova nacita. Auto stratilo vykon, pomale rozbiehanie..do 2000 otacok na 4 je to uple lenive a do kopca ani nehovorim... Skupina 007 mi zobrazuje teplotu velmi menlivu, hodnota skace vo velkých rozdieloch... ale nezobrazuje mi nahradnu teplotu 136,8. Poradte mi prosim. Vopred ďakujem. Patrik Editováno: 19. Březen 2017, autor: patrik.a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 myslím,že bude treba skontrolovať kabeláž k tomu snímaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 6. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Kabelaz som skontroloval, vyzerá byť všetko OK. Neviem ako mám postupovať ďalej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.a Vloženo 19. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 V 28. 11. 2016 na 21:45, patrik.a napsal: 17569 - snimac teploty saciho potrubi (G72) - preruseni / zkrat na plus Myslel som si ze problem bude v snímaci G72 ktorý sa nachadza na sacom potruby pod svetlometom. Tento snimac som kúpil nový a vymenil lenže nepomohlo. Skúšal som aj druhu vahu vzduchu a taktiez nepomohlo. Mal uz niekto podobný problem ? Chybu mam iba ti jednu podla vagu...a aj pri vymazani mi ju znova nacita. Auto stratilo vykon, pomale rozbiehanie..do 2000 otacok na 4 je to uple lenive a do kopca ani nehovorim... Skupina 007 mi zobrazuje teplotu velmi menlivu, hodnota skace vo velkých rozdieloch... ale nezobrazuje mi nahradnu teplotu 136,8. Vedel by mi niekto pozrieť logy? a podla toho určiť čo je zle, tento problém s autom ma už trapy niekoľko mesiacov. Dve chyby mi načítalo 17569 a 17965 Ďakujem kopec.csv rovina.CSV vytacanie.csv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.