Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

potreboval by som poradit od vas ohladom výkonu auta. Uz dlhsie moje auto trapy chyba:

17569 - snimac teploty saciho potrubi (G72) - preruseni / zkrat na plus

Myslel som si ze problem bude v snímaci G72 ktorý sa nachadza na sacom potruby pod svetlometom. Tento snimac som kúpil nový a vymenil lenže nepomohlo. Skúšal som aj druhu vahu vzduchu a taktiez nepomohlo. Mal uz niekto podobný problem ? Chybu mam iba ti jednu podla vagu...a aj pri vymazani mi ju znova nacita.

Auto stratilo vykon, pomale rozbiehanie..do 2000 otacok na 4 je to uple lenive a do kopca ani nehovorim...

Skupina 007 mi zobrazuje teplotu velmi menlivu, hodnota skace vo velkých rozdieloch... ale nezobrazuje mi nahradnu teplotu 136,8.

Poradte mi prosim.

Vopred ďakujem.

Patrik

Upraveno od patrik.a

myslím,že bude treba skontrolovať kabeláž k tomu snímaču

• Autor

Kabelaz som skontroloval, vyzerá byť všetko OK. Neviem ako mám postupovať ďalej....

• 3 měsíce později...
  • Autor
V 28. 11. 2016 na 21:45, patrik.a napsal:

17569 - snimac teploty saciho potrubi (G72) - preruseni / zkrat na plus

Myslel som si ze problem bude v snímaci G72 ktorý sa nachadza na sacom potruby pod svetlometom. Tento snimac som kúpil nový a vymenil lenže nepomohlo. Skúšal som aj druhu vahu vzduchu a taktiez nepomohlo. Mal uz niekto podobný problem ? Chybu mam iba ti jednu podla vagu...a aj pri vymazani mi ju znova nacita.

Auto stratilo vykon, pomale rozbiehanie..do 2000 otacok na 4 je to uple lenive a do kopca ani nehovorim...

Skupina 007 mi zobrazuje teplotu velmi menlivu, hodnota skace vo velkých rozdieloch... ale nezobrazuje mi nahradnu teplotu 136,8.

Vedel by mi niekto pozrieť logy? a podla toho určiť čo je zle, tento problém s autom ma už trapy niekoľko mesiacov.

Dve chyby mi načítalo 17569 a 17965

Ďakujem 

kopec.csv

rovina.CSV

vytacanie.csv

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.