dagl Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Zdravím, už se tu o cvakání nebo klepání psalo, ale týkalo se to motorů s řetězem. Mám RS 2.0TFSI, r.v. 2006 BWA, najeto 200 000km. Motor jak za studena, tak i za tepla na volnoběh jakoby cvaká (zvuk trochu podobný dieselu). Jakmile trochu přidám plyn, tak ten zvuk zmizí. Neví někdo, co může být příčinou toho zvuku? Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan44 Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Mám úplně stejný problém u stejného motoru s naprosto stejným nájezdem, co jsem se dočetl, tak tohle je úplně normální a dělá to téměř každému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Asi přestavovač vačky/variátor a jeho pohon řetězem+napínák. https://forum.skodahome.cz/topic/131837-cvrdlikání-cvakání-v-motoru/?do=findComment&comment=2026483 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktors Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 V 4. 7. 2017 na 17:17, rayx napsal: Asi přestavovač vačky/variátor a jeho pohon řetězem+napínák. https://forum.skodahome.cz/topic/131837-cvrdlikání-cvakání-v-motoru/?do=findComment&comment=2026483 Přesně tak, chce to udělat komplet rozvody na vačku, napínák, řetízek a představovač...měl jsem to samí a problém je fuc...a kluci pozor na to, může to časem přeskočit a je to v háji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Dnes mam auto kvuli k tomu v servise, vyzkousej kdyz to bude klepat chytit palivove trubky, co jsem zjistoval tak to dela casto.... mlati o sebe a dela to debilni zvuk, ktery se rozleha az do interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyGun Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 U sebe jsem taky zpozoroval, že auto na volnoběh zní jako diesel. Nechal jsem tedy vyměnit to co píšu níže a tedy: Zdvihátko řetěz + napínák vodní pumpa rozvody Problém je, že to chvíli potom byl asi placebo efekt, že je to v pohodě, protože mi příjde, že je ten zvuk zpět a celkem mě to rozčiluje. Neví někdo, co to ještě může způsobovat ? Chci se toho už definitivně zbavit. Jinak motor je BWA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henrich0415 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Ja mám podobný problém, zrejme mmi auto vydáva ten istý zvuk a mám podozrenie na olejové čerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.