excite319 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Zdravim na me octave jde spatne vypinat spojka, vypina az u podlahy a obcas se ani poradne nevrati pedal az uplne nahoru, zkousel jsem odvzdusnit klasicky jako brzdy ale bylo to jeste horsi tak jsem natlacil kapalinu odvzdusnovakem nahoru a spojka byla OK ale po ujeti cca 1km zase to same, co myslite hlavni spojkovy valec ? nebo ten druhy co je v prevodovce... Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Ahoj, nechci strasit, ale u techto 6q odchazi prevodovky. Toto jsou prvni priznaky. Hridel v prevodovce se uvolni v lozisku... Ja mel to stejne. Urcite ti huci prevodovka na 5 st. a za chvili ti bude spatne vyrazovat 1st. a zpatecka. Podivej zde http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/6-mechanicke-prevodovky-mq350-mq450-sharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
excite319 Vloženo 14. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 nehuci, jenom kdyz mackam spojkovy pedal tak to tak rachoti ale kdyz ho zmacknu uplne tak to nic nedela a kdyz ho povolim uplne tak taky nic, jen kdyz ho mackam takze to lozisko asi nebude a jinak jak rikam jednou se spojka vrati normalne a podruhy je mekci a vrati se treba jen do poloviny, a vypina az uplne u podlahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Tak zkus vymenit ten hl. spojkovy valecek. Je to nejlevnejsi reseni, ale pochybuji ze se to zmeni, mozna jen na chvili. Ja jsem menil vse i spojkove lozisko, nakonec celou spojku i s dvouhmotou a nepomohlo, az vymena prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.