Piaggio Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Nemate nahodou ktosi detailne foto pinov co idu do packy na PP lavej packy na smerovky, palubovky a deliacej steny ? Nechce sa mi totizto rozoberat volant kvoli tomu aby som si to odfotil. Prosim vas nemate dakto foto tychto pinov? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ludia pomozte mi,mne s tych pinov je uz nevolno Celu noc som sedel a etkoval,ale za pana mi neni jasne preco mi etka nebere oznacenie pinov,resp dielu ked sa zacina na pismeno N. Napr,N90358501?. Ale co ma trapi je ze neviem ake piny idu do packy PP. Lebo pri packe su asi 2druhy,viem ale podla popisu je zrejme ze su stejne ako aj na tom cierno konektore co ide do pristrojovky.Ale hlavne neviem ked su tam dva drduhy ktori je ten pravy.Ci ten jeden je na kontakty cyklovaca a ten druhy na PP. Tu su typi: piny 000979225 alebo 000979133A neviem kery Kompletujem piny pre dorabku PP a tempomatu,kontrolujte so mnou: Zatal viem toto: Do palubnej dosky /32pin konektor/ a do packy tempomatu idu stejne piny: N903 585 01 -toto etka nenajde,ale v skodofke to vedia/jako ste nasli -toto cislo?/ Alebo podla etky este 000979 003A,to je daka sada asi z dratkom na konci,alebo co ja viem. Do konektora BSG /pri tempomate/,do DELIACEJ STENY pri tempomate a pri cidle teploty/vedenie do pristrojovky/ ide prasprosty pin este z cias Favorita a je to ten isty co je aj na isokonektore na AUTORADII: 6U0 972 505A,alebo nase specialne balenie v ktorom sa ani cert nevyzna : 000 979 131 KONEKTOR PACKA TEMPOMATU - 8L0972980 konektor do BSG - 6Q0 937 702 konektor cidla do deliacej steny 1J0973702 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 ... ja nechcem piny z ktorych trcia traty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Já si nechal dodat a namontovat tempovat a stálo mně to 3200,- i s daní.... By mně tak bavilo celou noc něco študovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Prave mne nejde ani o ten tempomat,skvor o to ze si to spravim. A o pocit z dobre vykonanej prace Aaaale trosku sa poperem,ked som to nakusnul predsa to aj dohryzem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.