bartfox Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 (editace) Zdarec - existuje nějaká sada ucpávek na Octu 19TDi Combi 2001? Teď před zimou byla na zvedáku a zhrozil sem se, kolik je jich špatných, a kolik jich chybí! Jedny mají průměr 40mm a nějaké oválné snad 45x26mm Je nějaká sada, nebo si to musím všechno napočítat? Díky, B Editováno: 14. Prosinec 2016, autor: bartfox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 (editace) Len pre ukážku, toho tam je habakuk. A predpokladám, že na obrázku nie je všetko. Editováno: 14. Prosinec 2016, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartfox Vloženo 14. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 fuuu - no sleduju... Mrknu jenom na to nejduležitější ... Díky! B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Ahoj, nemá někdo pro Fabii I přehled ucpávek na podlaze? Jedná se mi hlavně o ucpávky v oblasti mezi prahy, tedy v nich ne. Pomohlo by mi to, ono jich je asi celkem dost druhů, mně se jedná hlavně o ty gumové, ne víčka z plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.