bosyboss Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Dá sa do Yeti dodatočne domontovať multifunkčný volant? Čo všetko je k tomu potrebné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 ahoj Na netu jsem si koupil uplne novy trirameny perforovany volant RS a rad bych ho prehodil za klasicky 4-ramenny.Vim ze by mnel byt odpojen klic atd.,ale pokud my to nebude delat autorizovany servis nebude s tim problem?Predem dekuji za vas nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Pokud budeš měnit originál za originál, tak by problém být neměl. Stačí vytáhnout klíč ze zapalování, odjistit a odpojit airbag, sundat volant a přidělat tvůj nový + zase nasadit a zapojit airbag... Jak odjistit a odpojit airbag můžeš vidět třeba TADY, nedávno jsem měnil krytku airbagu ve Fabii, ale volant je stejný a začátek postupu je shodný i pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Diky moc uz to mam,drzi se paradne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Pánové pokud odpojujete airbag, tak je třeba nejprve odpojit baterku (- pól) pak kliček do první polohy. A pak teprve vylupovat bag ven. Pokud baterku neoffnete může dojít k impulzu, který airbag aktivuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Problém je, že k tomu samému impulzu může dojít i při opětovném připojení baterie....tak teď babo raď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 ale určitě odpojit baterku-pokud to neuděláš,rozsvítí se ti na maxíku chyba.lze ji pak samozřejmě smazat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny1234 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Zdravím. Mám Yeti r.v. 2010, ve kterém mám čtyřramenný volant. Chtěl bych koupit kožený tříramenný z novějšího modelu Škodovky, bag už má nový znak. Už někdo z Vás takto volant měnil? Zajímá mě, jestli to bude pasovat, zda jsou stejné konektory na airbagu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Já nemám volant z dvojkového Yetiho , ale viděl jsem v jedničkovym Yetim volant z dvojkového. Takže to asi jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Ahoj, taky jsem to měnil . Je potřeba volant a kabel ze Superba fl. Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny1234 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 No ten bych tam chtěl dát,akorát ne multifunkční..:) takže to pasuje jo??Teď tam je 4ramenný se starým logem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Pasuje ale měl by se ještě vyměnit kabel k airbagu, má jiný konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny1234 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) kabel?? přepájet konektor teda?? nebo se jen vymění kabely?? Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: Berny1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 (editace) Měnil jsem celý kabel i s konektorem ale snad to jde i nějak přepájet . Někde je tady o tom celé vlákno v sekci Octavia II .Já jsem kupoval tady před rokem za 800.kč-. http://www.cars-equipment.com/.Ale Ty nemáš multifunkční tak bude asi jiný .Když se nedal ten správný tak nefungovalo troubení ale šlo to taky upravit. Je potřeba dát kabel ze Superba II fl. možná i Rapida, z nového Yetiho a Octavie III NE!! Snad jsem to popsal správně. Editováno: 17. Prosinec 2016, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veno Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 zdravím mám takový dotaz, mám škodu yeti r.v 2011 81kw tříramenný volant, radio columbus lze nainstalovat multifunkční volant z novější yeti a co je vše potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Volant s tlačítka: 5E0 919 719 F nebo 5E0 919 719 L + airbag s kablíkem + podvolantová jednotka dle VIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veno Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 spíš se mě jedná o zakoupení celého volantu z novější škoda yeti a jestli to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Zdravím, oživím téma výměny volantu... Šel by dodělat vyhřívaný volant? Yeti MR2016, původní volant s multifunkcí. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo77 Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 obnovim tuto temu, uz niekto menil volant na Yeti po FL? Ja by som tam chcel dat sportovy volant, na skoda e-shope je dostupny volant ale iba s hornou castou v sedej farbe. co sa nijak ohromne nehodi k L&K interieru v hnedej kozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Aký klúč sa používa na volant Yeti m.r.2013 myslím, že to torx nieje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Tisichran M12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Vďaka už som ho aj použil. Musím vymeniť podvolantový krúžok airbagu. Objednal som podla roku výr. Po demontáži som zistil, že je tam úplne iný. Ten sa dá zohnať len origo Škoda cena cca 340eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.