lupinek23 Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Hezký den přeji, mám superb 2.5 tdi V6 120 kw, nyní najeto 204xxx km, auto mám 4 roky, pravidelně servisuji, rozvody komplet ve 163xxx, když je venku teplo a motor je zahřátý, občas se projeví občas ne po cca 30 min až 1 hod od odstavení, zvláštní zvuk po startu, jakési šustění svištění, klepání to není, jako když se něco otáčí, nepovedlo se mi to natočit, trvá to asi 3 vteřiny pak to přestane, v zimě to vůbec slyšet není, teď se to ozvalo když jsem píchl a byl v pneuservisu ve vytopené dílně. Nějaké ložisko? pumpa? V létě mám slyšet akorát servo, kdy si v skoro krajní pozici hvízdne. Díky za případné rady a pokusím sehnat zvuk 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 (editace) Zdar, shánět zvuk nemusíš, vyměnit řemen a komplet kladky Pokud to chceš mít opravdu ťipťop, zrepasovat/vyměnit altík Editováno: 23. Prosinec 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.