Červen 21, 20178 r No jooo, ale v rSapu kdyz ti prijde sms tak ji na telefonu uz nenajdes ... je jen v aute.... a to me prave vadilo... Ale pokud by nekdo vedel jakou jednotku dobsupa 2010 poridit ktera by umela oba formaty byl bych vdecnej...
Červen 21, 20178 r Ale najdeš, jsou uložené akorát na SIM. Akorát např. Samsung mi je neukazuje klasicky v SMS aplikaci, ale najdu je v nastavení SMS, ve "správa zpráv na SIM"... dokonce je možnost je přesunout do telefonu a pak se objeví u daného kontaktu i v chronologické posloupnosti, tak jak se chat utvářet. Handsfree profil i rSAP podporuje např. 5N0-035-730-D tu mám, ale to už se tady opakuji. Upraveno Červen 21, 20178 r od prassat
Leden 29, 20187 r A jakou jednotku v kombinaci s iPhone6 ? Mám MaxiDot a teď rádio Swing. Plánuji přechod na Comumbus. r.v. 12/21011 Superb combi
Únor 21, 20205 r Ahoj, vím že to tu je už nějakou dobu mrtvé :) ale neměl by někdo na prodej jednotku 3C8 035 730 E. Děkuji
Únor 21, 20214 r Zdraví ve spolek, pročetl jsem toto téma a mám velikou prosbu. Píšete o Androidu a Rootu, ale o IOSu jabku se tu nikdo nezmiňuje. Pořídil jsem si mazlíka z bazaru, ale pamatuje si nějaký THC... mobil a nedaří se mi ho vymazat. Podle příručky po otočení klíčkem v zapalování mám 5s na vymazání paměti a mělo by ho to zapomenout, no nedaří se :-( To, že mi to píše iPhone není kompatibilní bych asi pochopil, možná by pomohla nějaká aktualizace, ale nemám páru. Děkuji moc za radu ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.