krtekxx Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 (editace) Ahoj, při rozjezdu a každém přeřazení a po přidání plynu se ozve zespodu bouchnutí a do karoserie jdou výrazné vibrace. Po chvilce to přestane dunět a po přeřazení a přidání plynu to bouchne znova někde ze zdola. na zpátečku to nedělá. Neměl jste někdo podobný problém? Je teď dost zima a tak se mi nechce lézt pod auto a tak se ptám dopředu než pod to vlezu. Je to fabie 1,9 SDI 2001. Díky za odpovědi Editováno: 6. leden 2017, autor: krtekxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Ahoj můžou to být silentbloky ramen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekxx Vloženo 8. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Díky Mirek, na to jsem nemyslel. Ještě někdo s podobným problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 a nebo zavěšení motoru.... bez prohlídky to asi nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Jasně bez prohlídky je to jen dohadování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekxx Vloženo 8. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Je mi to jasné. Dneska jsem si zvednul auto a lehl si pod něj, ale nic jsem neviděl. Hodím to do jednoho servisu a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ughuehue Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Možná už je pozdě, ale může to být spodní silentblok na motoru, "reakční vzpěra". Výměna na 10 minut na nájezdech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekxx Vloženo 5. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Opraveno. Byl to zavěšení motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.