Přejít na obsah

Spojka na prázdno

houska95

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

asi před měsícem se mi povedlo trochu zahrabat moji O2 na horách ve sněhu. Nakonec jsem auto vyhrabal, ale trošku jsem asi připálil spojku, trošku to smrdělo, ale nic strašného. Bohužel poslední dny pozoruji, že se změnilo trochu chování spojkového pedálu. První asi 2 cm jde pedál jakoby na prázdno a je hrozně lehký a až poté začne mírný odpor spojky. Při pouštění pedálu zase když pouštím spojku tak pedál jakoby kopne do nohy. Jinak nepozoruji žádné problémy,  žádné prokluzování apod. jen toto. Může to mít nějakou souvislost, popř. kde může být přímo problém?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spojka by to způsobovat neměla. Pokud by běhal hlavní spojkový válec volně, tak by ho spojka odtlačila. Vadit to může právě spojce, protože zůstává přitlačené spojkové ložisko k talířové pružině spojky.

V této souvislosti mě napadlo, měnila se brzdová kapalina? I ve spojkovém okruhu??

Ale takhle to řešit se mně moc nelíbí, je to věštění z křišťálové koule. Lepší by bylo, aby na to někdo kouknul.

Editováno: , autor: McMatej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...