Publikováno Říjen 1, 200618 r Tak si dneska náš táta půjčil Fabii a při couvání se otřel o sloupek Mohl by mi tedy prosím někdo říct, za kolik se nechá znova nalakovat zadní nárazník a na kolik vyjde nová lišta a zadní světlo? Díky moc. Nevim, jestli to dát do autorizovanýho servisu, nebo někde nechat nalakovat nárazník a sám si vyměnit lištu a světlo.
Říjen 1, 200618 r Kdyz to neni nic horsiho, tak bud rad... Naraznik nech prelakovat, to jinak asi nepujde, listu koupis za (relativne) par korun a svetlo taky, viz. prispevek od Fíly. Demontaz a montaz vseho je primitni vec na cca 30 minut. Nac platit drahy hodiny v servisu.
Říjen 1, 200618 r Autor Přesně tak to udělam, dopadlo to ještě dobře, na těch fotkách vidíte, jak je škráblej i blatník, stačilo pár milimetrů a vzal i ten
Říjen 1, 200618 r lišta zadního nárazníku http://shop.tau-racing.com/product_info.php?products_id=250
Říjen 1, 200618 r Na Praze 5 v Řepích je lakovna kam jezdí Ptica http://www.lackdesign.cz/ cena 2000,- za nárazník
Říjen 1, 200618 r Autor Tady jsou v okolí taky celkem slušný, něco už vyberu, jinak díky moc Musim to dát co nejdřív do pořádku, ať nevypadam jak začátečník
Říjen 1, 200618 r Autor Nárazník je v pohodě, ačkoli to nechápu, neni mi jasný, jak se rozbilo světlo, když je nárazník jen odřený. Chodil jsem okolo toho, studoval ze všech stran a vypadá úplně v poho.
Říjen 1, 200618 r no to nárazník mohl trochu uhnout a tím se to dostalo až na světlo a pak se zase vrátil nazpátek
Říjen 1, 200618 r Jo, jo, ten naraznik je dost pruznej, proste uhnul a sedlo to az na svetlo a trosku na hranu blatniku - ale jak jsem rekl, tohle je jeste celkem v poho, centimetr vedle a bylo to mnohem horsi...
Říjen 1, 200618 r Autor Jo, jo, ten naraznik je dost pruznej, proste uhnul a sedlo to az na svetlo a trosku na hranu blatniku - ale jak jsem rekl, tohle je jeste celkem v poho, centimetr vedle a bylo to mnohem horsi... centimetr vedle a asi by mně vezli
Říjen 1, 200618 r No ten tvůj je jasnej Bobe, ale ten Martinův by mě zajímal stejny misto, jen vic + plech
Říjen 1, 200618 r No ten tvůj je jasnej Bobe, ale ten Martinův by mě zajímal stejny misto, jen vic + plech cože ?!? to je tam nějaký zakletý ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.