Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak si dneska náš táta půjčil Fabii a při couvání se otřel o sloupek :( Mohl by mi tedy prosím někdo říct, za kolik se nechá znova nalakovat zadní nárazník a na kolik vyjde nová lišta a zadní světlo? Díky moc. Nevim, jestli to dát do autorizovanýho servisu, nebo někde nechat nalakovat nárazník a sám si vyměnit lištu a světlo.

post-9-1159712112.jpg

Vloženo

Kdyz to neni nic horsiho, tak bud rad...

Naraznik nech prelakovat, to jinak asi nepujde, listu koupis za (relativne) par korun a svetlo taky, viz. prispevek od Fíly.

Demontaz a montaz vseho je primitni vec na cca 30 minut.

Nac platit drahy hodiny v servisu.

Vloženo

Nárazník je v pohodě, ačkoli to nechápu, neni mi jasný, jak se rozbilo světlo, když je nárazník jen odřený. Chodil jsem okolo toho, studoval ze všech stran a vypadá úplně v poho.

Vloženo

Jo, jo, ten naraznik je dost pruznej, proste uhnul a sedlo to az na svetlo a trosku na hranu blatniku - ale jak jsem rekl, tohle je jeste celkem v poho, centimetr vedle a bylo to mnohem horsi...

Vloženo
Jo, jo, ten naraznik je dost pruznej, proste uhnul a sedlo to az na svetlo a trosku na hranu blatniku - ale jak jsem rekl, tohle je jeste celkem v poho, centimetr vedle a bylo to mnohem horsi...

centimetr vedle a asi by mně vezli :(

Vloženo
No ten tvůj je jasnej Bobe, ale ten Martinův by mě zajímal :D

stejny misto, jen vic + plech :ph34r:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...