FUMIHA Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Pozdravujem Vás. Už asi mesiac sa mi nepravidelne prejavuje závada, že keď naštartujem motor, tak sa mi odistia 5 dvere. Mám centrálne zamykanie ovládané kľúčom. Závada sa začala prejavovať tak, že som nemohol otvoriť 5 dvere. Mikrospínač cvakal a dvere boli zaistené. Laboroval som s centrálom aj s tlačítkom uzamykania všetkých dverí pri rýchlostnej páke a nakoniec sa mi podarili otvoriť kufor. Od tedy niekedy po naštartovaní mi cvakne zámok 5 dverí a kufor je odistený. Dnes som vypol motor a idem do kufra a zase mikrospínače cvakali a kufor sa nedal otvoriť. Naštartoval som kufor sa sám neodistil ale už sa dal otvoriť. Mal niekto takýto problém? Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Měl jsem podobný problém, byla porušená kabeláž, v průchodce z kufru do pátých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 25. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Ďakujem,pôjdem po kabloch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 31. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Závada odstránená. Chyba nebola v prelomených kábloch, ale boli zaoxidované kontakty na mikrospínačoch. Vymenený spínač otvárania na 5 dverách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Dík za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.