Publikováno Leden 25, 20178 r Pozdravujem Vás. Už asi mesiac sa mi nepravidelne prejavuje závada, že keď naštartujem motor, tak sa mi odistia 5 dvere. Mám centrálne zamykanie ovládané kľúčom. Závada sa začala prejavovať tak, že som nemohol otvoriť 5 dvere. Mikrospínač cvakal a dvere boli zaistené. Laboroval som s centrálom aj s tlačítkom uzamykania všetkých dverí pri rýchlostnej páke a nakoniec sa mi podarili otvoriť kufor. Od tedy niekedy po naštartovaní mi cvakne zámok 5 dverí a kufor je odistený. Dnes som vypol motor a idem do kufra a zase mikrospínače cvakali a kufor sa nedal otvoriť. Naštartoval som kufor sa sám neodistil ale už sa dal otvoriť. Mal niekto takýto problém? Ďakujem za odpoveď.
Leden 25, 20178 r Měl jsem podobný problém, byla porušená kabeláž, v průchodce z kufru do pátých dveří.
Leden 31, 20178 r Autor Závada odstránená. Chyba nebola v prelomených kábloch, ale boli zaoxidované kontakty na mikrospínačoch. Vymenený spínač otvárania na 5 dverách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.