Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pozdravujem Vás.

Už asi mesiac sa mi nepravidelne prejavuje závada, že keď naštartujem motor, tak sa mi odistia 5 dvere. Mám centrálne zamykanie ovládané kľúčom. Závada sa začala prejavovať tak, že som nemohol otvoriť 5 dvere. Mikrospínač cvakal a dvere boli zaistené. Laboroval som s centrálom aj s tlačítkom uzamykania všetkých dverí pri rýchlostnej páke a nakoniec sa mi podarili otvoriť kufor. Od tedy niekedy po naštartovaní mi cvakne zámok 5 dverí a kufor je odistený. Dnes som vypol motor a idem do kufra a zase mikrospínače cvakali a kufor sa nedal otvoriť.  Naštartoval som kufor sa sám neodistil ale už sa dal otvoriť. Mal niekto takýto problém? Ďakujem za odpoveď.

Měl jsem podobný problém, byla porušená kabeláž, v průchodce z kufru do pátých dveří.

• Autor

Ďakujem,pôjdem po kabloch.

• Autor

Závada odstránená. Chyba nebola v prelomených kábloch, ale boli zaoxidované kontakty na mikrospínačoch. Vymenený spínač otvárania na 5 dverách. 

Dík za informaci.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.