jirka toledo Vloženo 29. leden 2017 Vloženo 29. leden 2017 Neresil jste nekdo problem se zadni mlhovkou? Nesviti ani kontrolka Zarovka ok sviti cecko Pojistky Ok Pamet zavad bez zavad Tazny to nema Jinej vypinac zkousen a to same nesviti. Zkouseno kodovani i na druhou a nic... Citovat
jirka toledo Vloženo 2. Únor 2017 Autor Vloženo 2. Únor 2017 opraveno, nakodováno znovu BCMko Citovat
Sharky487 Vloženo 2. Únor 2017 Vloženo 2. Únor 2017 A to přestala svítit z ničeho nic nebo po nějakym zásahu? Citovat
jirka toledo Vloženo 2. Únor 2017 Autor Vloženo 2. Únor 2017 (editace) Hele ja nevim auto sem privez pro manzelku z nemecka ale asi svitila to vis ze sem hned upravoval diagnostikou co jsem chtel aby fungovalo . jen tak nahodou jsem si hral s vypinacem a zjistil ze nejde. Nastesti jsem mel zalohu z 15.9 2016 tu jsem tam nacet a sviti porovnaval jsem hexdecimalni kodovani a lisilo se no hlavne ce to sviti. Editováno: 2. Únor 2017, autor: jirka toledo Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.