suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Dik zas som o nieco mudrejsi. No pred par dnami sa menil olej tak nemozem posudit ci rastie ci nie, ale pred tym sa mi zdalo ze skor mizne a to mam este rok do vymeny oleja(v autorizaku servisny interval vymeny oleja) Neviem si predstavit ze by som ho nekontroloval. Po pravde jazdim kratke trasy, cca 5-10km denne, tak som to prikladal tomu. Preto som ho dal radsej vymenit skor ako je interval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Nooo bol som kuk ten olej a vyzera ze soudruzi co mi ho menili, mi ho tam naliali pozehnane. Je asi 0,5cm nad "rysku".Auto stalo teraz cca 2hod,co si myslim je na kontrolu oleja dost dlha doba. Moze byt ten problem sposobeny aj tymto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 A hladina oleja bola problemom do isteho rocnika, ci sa mylim? Mam MR2016 vyrobene 9/2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Hladina oleja vymeneny v piatok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Takze v servise mi nic nepovedali, auto mi nechali, objednali ma na pondelok. Bud ten prijimaci technik o tom hoho vie, alebo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 To prvé ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Je to mozne, ale nejdem nikoho ohovarat, lebo mozno sa mylim...len dufam ze, jazdenim nepos....nieco viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Tak som spat s novinkami No ako tu ktosi spominal, ze dostanem novu lambdu, tak sa aj tak stane....objednali,ked pride tak zavolaju, vymenia a hotovo. Len ma trosku zaraza, ze sa nepreukazali veci ako zvysena spotreba, znizeny vykon....po pravde Rapidecka jazdi o cosi lepsie a....Priklad:Cesta Zazriva - Dolny Kubin teoreticka rovinka s mnozstvom zakrut, Pocasie, okolo 25'CObsadenie:3 dospely, 2detiSpotreba tam 4.5Spotreba naspat : 3,9Pred cca 2-3 tyzdnami ta ista trasa ten isty styl jazdy, spotreba cez 6Ale to len tak na okraj, ze ci tu sondu neodstranim na dobro Vari ma k tomu nejake vysvetlenieNo ale k servisu....Kedze som bol dohodnuty dnes na 18tu,tak som tam doletel, prijimaci zobral auto do garaze, ani bu ani mu, tak som som sa vybral za nim... Auto dal nejakemu garazmajstrovi, povedal som mu co je vo veci, ze som uz raz chybu mazal, ani okom nepohol, asi nic nezvycajne. Potom klasika, zdvihak, kukol pod auto, otvoril kapotu pomaly si sadol na motor....kable v poriadku. No samozrejme pred tym ho napichol na pc....No a kedze som mu stal za ritou, tak som presne videl co robi....a pisalo mu tam, co ma robit (skontrolovat cosi, pohybat kablami,zmerat nejaky odpor, spojit cosi s cimsi.....) no a pa garazmajster, len klikal ano, ano, ano....a nakoniec z toho vzniklo (kedze namiesto toho skusania len odklikaval ano) ze treba novu sondu. Dost ma to aj pobavilo, kedze som mu stal za ritou videl mu priamo do pc, tak som cakal, ze aspon sa bude tvarit ze ide skontrolovat kontakty na spojkach....No, ale na aute sa vozim bez ujmy (teda dufam) asi v stredu bude sonda....Este rok je v zaruke, tak zatial nech sa pokazi co sa moze pokazit, a potom uz nech to je ako moja stara Fobia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 No jestli spis ta spotreba nebude kecat diky ty lambde ze to je zmateny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Nooo tak to je tiez jedna z moznosti....vsak uvidime, trosku mi predlzili termin jazdenia s pokazenou lambdou, vraj je dovolenkove obdobie...takze, pravdu o spotrebe sa zacnem dozvedat asi az po 21. 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 Dobrý večer, 1.2 63kw, najazdené 99500 kilometrov začala svietiť kontrolka motoru tak som si požiačial diagnostiku ale neukázalo žiadnu závadu. Na diagnostike vcds svietila len kontrolka motoru ale chyba žiadna. Nevie niekto prečo to robí ? Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Zajet na pořádnou diagnostiku. Kontrolka když svítí, musí být 100% nějaká závada v paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Jop, bol som sa objednať do autorizovaného servisu tak zajtra tam mám ísť. Ešte mi napadlo že či niekto neupravil riadiacu jednotku aby nevypisalo chybu, lebo aj to sa vraj robí tak neviem no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 Bol som teda v servise a medzitým kontrolka sama zhasla. Diagonstika ukázala že je nízke napätie batérie a kôli tomu pri každom štarte nie je schopná nejak nastaviť škrtiacu klapku a dlhšou jazdou som ju vlastne dobil čiže preto kontrolka zhasla. Dnes išiel otec krátku trasu vrámci mesta kontrolka opäť zasvietila, neskôr išiel dokopy asi 15km a ďalším štartom už nezasvietila. Meral som napätie a batéria je zdá sa v poriadku. Čo iné môže robiť problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.