12Michal Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Má někdo SS(soundsystem) a rádio z Číny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Nebude to fungovat, ss nema stejny princip jako klasicky zesilovac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12Michal Vloženo 5. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Nevěřím,ze by to už někdo nevykoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Nastavovani hlasitosti, fade, balance a dalsi informace prebira zesilovac a ten tyto informace resi po canu. Aftermarket radio by muselo umet komunikovat primo se zesilovacem ss, coz vyrobci neresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ahoj. Podařilo se mi zprovoznit neorigo rádio z číny s Android a Soundsystem. Je potřeba převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12Michal Vloženo 24. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Na kolik to vyjde?a kde se dá koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/Adaptery-pro-aktivni-audio-systemy/Adapter-pro-aktivni-audio-system-Seat-Skoda-VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroA Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 V 1. 6. 2017 na 18:51, Jan Podborský napsal: http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/Adaptery-pro-aktivni-audio-systemy/Adapter-pro-aktivni-audio-system-Seat-Skoda-VW Tak dnes mi tento adaptér montovali a nešlo mi to:/ (superb 2 - 2009) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Nechapem vas (nic v zlom) mate soundsystem a napchate tam cinske radio... Hraje to otrasne a este horsie to vyzera. Original radio so soundsystemom hra aj tak najlepsie a o vyzore sa ani netreba bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 před 4 hodinami, MiroA napsal: Tak dnes mi tento adaptér montovali a nešlo mi to:/ (superb 2 - 2009) A máš modelový rok 2009 nebo 2010? Oni tam píšou MR2010, takže bych hledal problém v gateway případně typu SS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Nějaké novinky? Už to někdo rozchodil? Jinak rádio vypadá super, lépe jak origo a funkce, které má se nedá srovnat s origo, proto změna. Nechat si každý rok obnovovat mapy za zbytečně moc peněz je zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raiback Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Mam sound system a namontoval som autoradio Pumpkin a funguje to. Nedaval som nic navyse. Jedine co som postrehol pri nastaveni balence je, ze su prehodene predne reproduktory so zadnymi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Jaké máte auto a rok? Originál Sound systém z výroby bez předělávky? Měl by jste link kde jste rádio zakoupil? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raiback Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Passat 2009,(.no teraz som sa dopocul, ze problem mali (a ze.vobec boli) starsie sound systemi Pumpkin 2 Din 8'' Android 8.0 Car DVD Player GPS 4G RAM Car Stereo For Volkswagen/Skoda/Golf/Polo FM Rds Radio DAB Headunit https://s.click.aliexpress.com/e/hK7wHCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Pejřimov Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Zdravím, četl jsem konverzace ohledně rádia z Číny. Jsem také majitelem rádia z Číny a narazil jsem na stejný problém, nekomunikuje rádio se zesilovačem. Nevíte někdo co by se stalo, kdyby se zesilovač vyřadil a kabely od reproduktorů bych zapojil na přímo od rádia? Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 ktere radio jsi koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.