Tomicek Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Nazdar chlapáci! Prosím o radu jak demontovat zadní nárazník z O2, zda tam není nejaká vychytávka atd. Dále pak jestli náhodou nemáte zkušenost s montáží zadních parkáčů, kupoval jsem je tady na fóru, měli by to byt originál O1- ale chtěl bych to dát na O2. Díky TomíčeK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Nazdar chlapáci!Prosím o radu jak demontovat zadní nárazník z O2, zda tam není nejaká vychytávka atd. Dále pak jestli náhodou nemáte zkušenost s montáží zadních parkáčů, kupoval jsem je tady na fóru, měli by to byt originál O1- ale chtěl bych to dát na O2. Díky TomíčeK Ahoj Tome, nějak Ti nikdo neporadil, tak to zkusím já.Dílenské příručky na OII nalezneš nezakódované na www.elektronika.opatnet.cz/schemata/auta. Rozklikni si DP OII a tam najdeš co potřebuješ v DP karoserie-montážní práce.DP je sice jen základní vydání z r. 2004 ale na běžnou orientaci to stačí zvláště práce na karosérii. Ahoj Rosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 a to jako parkáče z OI budou komunikovat s CanBusem v OII, kterej OI nemá? předpokládám teda, že se nespokojíš jenom s pípáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 a to jako parkáče z OI budou komunikovat s CanBusem v OII, kterej OI nemá? předpokládám teda, že se nespokojíš jenom s pípáním Sundání nárazníku..vlastní zkušenost Musíš vycvaknout plastové kryty pod zadními světly..v servisech na to mají nějakou destičku, kterou se "odmáčknou zobáčky..mně se osvědčilo sundat světlo (3 matky na závitech zevnitř pod čalouněním) a pak teprve ten plast. Pod ním jsou samořezné šroubky. Další jsou zespodu nárazníku na černém plastu. No a ty hlavní jsou zboku pod čalouněním..na každé straně 2. Jsou zatmeléné, stejně jako nárazník je na boku v místech těch šroubů podtmelený, takže zabrat, ale s citem..no a nárazník máš sundaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 2. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Diky moc, v sobotu se na to vrhnu. Spokojim se s pipanim, jelikoz mam parkace z OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Diky moc, v sobotu se na to vrhnu. Spokojim se s pipanim, jelikoz mam parkace z OI. Jen mezi námi, když už to budeš mít rozkuchané, šel bych do parkáčů origo OII..ta řídící jednotka je pod zadním tapecem vlevo, takže máš napůl hotovo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 přesně. JirikDC: ona tam ta RJ je připravená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 přesně.JirikDC: ona tam ta RJ je připravená? Na ty parkáče? To ne, ale jsou tam na ní připravené závity..pak už jen natahat zbytek kabelů pod prahy a do sloupku. Já už to měl z výroby,ale dodělával jsem tažný a na něj se dává ŘJ hned vedle toho parktronicu..příprava tam je. ŘJ se bohužel musí sehnat..ale dá se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig_Crushot Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Zdarec. Taky potřebuju sundat zadní nárazní, vše šlo zatím OK,ale nevím jak vycvaknout nebo odšoubovat ten lem pod světlem. Byl bych moc rád za nějakou radu jak na to. Jedná se mi o tento kousek - viz fotky http://mojemodely.wgz.cz/image/14630030 http://mojemodely.wgz.cz/image/14630036 Předem díky za radu. Sundání nárazníku..vlastní zkušenost Musíš vycvaknout plastové kryty pod zadními světly..v servisech na to mají nějakou destičku, kterou se "odmáčknou zobáčky..mně se osvědčilo sundat světlo (3 matky na závitech zevnitř pod čalouněním) a pak teprve ten plast. Pod ním jsou samořezné šroubky. Další jsou zespodu nárazníku na černém plastu. No a ty hlavní jsou zboku pod čalouněním..na každé straně 2. Jsou zatmeléné, stejně jako nárazník je na boku v místech těch šroubů podtmelený, takže zabrat, ale s citem..no a nárazník máš sundaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Ty černé "nýty" tam já neměl, ale každopádně ty sundáš tak, že z nich musíš nahoru vytáhnout ten středový hříbek, pak půjde vytáhnout ten zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig_Crushot Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 JJ, díky moc za radu :-) Ty černé "nýty" tam já neměl, ale každopádně ty sundáš tak, že z nich musíš nahoru vytáhnout ten středový hříbek, pak půjde vytáhnout ten zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 ahoj mozte mi niekto poradit ako demontovat zadny naraznik na o2 ako postupovat kde to vsetko drzi dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 najjednoduchsie bude ked si stiahnes DP a spravis to podla toho... inak pre samoukov: drzia to sroby ktore su ukryte pod krycou listou pod zadnymi svetlami, dalej sroby ktore drzia naraznik zboku,su skrutkovane zvnutra a zvonku pod oterovou listou v narazniku su pozdlzne plechy so zavitom do ktorych su tie sroby uchytene a potom este zospodu je par srobov OII_Karoserie_montazni_prace.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 mam vsetko odkrutene aj tie sroby z tych plechov zvnutra co su a stale neviem dat naraznik dolu mam dole aj svetla aj zo spodu som to odsroboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepi_king Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Zdravím ve spolek prosím o radu kde bych našel návod na demont zadního nárazníku na octavu 2 fl kombi.díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.