Přejít na obsah

Ludwig_Crushot

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení Ludwig_Crushot

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, taky mám podobný (v podstatě stejný) problém na Octavii II (r.v.2006) - na místě pří plném rejdu je klid (servo nijak víc nehlučí), ale jakmile se začnu pomalu rozjíždět, tak to tak zvláštně hučí, jako by někde něco o něco dřelo (není to pískání, spíš takové šoupání, dření). Předpokládám, že to servem nebude, ale čím to je mě nenapadá - možná je problém se zmiňovanými homokineťáky, otázkou je co s tím dělat.... jinak se to nijak neprojevuje, jen v tom max vytočení. Přijde mi že to dělá hlavně levý rejd, pravý sice taky ,když jsem to zkoušel na parkovišti,ale levého jsem si všimnul jako první.
  2. Zdravím, chtěl bych se jen zeptat na adaptér k mobilnímu telefonu Apple iPhone (označení na škodováckém webu je: ATC600035), mělo by to snad bez problému sedět na ten origo držák v OII. Dá se někde sehnat za rozumnější peníz? Nebo pokud víte o něčem podobném, tak budu jedině rád za radu.
  3. Zdarec. Taky potřebuju sundat zadní nárazní, vše šlo zatím OK,ale nevím jak vycvaknout nebo odšoubovat ten lem pod světlem. Byl bych moc rád za nějakou radu jak na to. Jedná se mi o tento kousek - viz fotky http://mojemodely.wgz.cz/image/14630030 http://mojemodely.wgz.cz/image/14630036 Předem díky za radu.
  4. Kdys měl nějaké fotky toho jak to v té schránce vypadá nebo toho cos upravil, tak bych byl moc vděčný. Už mě to drnčení prostě leze krkem a rád bych se ho taky zbavil. Předem moc díky
  5. Zdárek, tak už vím proč mi popelník vpředu nesvítil - byla tam vadná žárovka, tak mi tam kámoš hodil LEDku a je to :-) Jinak mě zajímá to vedení elektriky k zadnímu popelníku, ale to kdyžtak pořeším s Dolim. To Doli: Díkec, já se ozvu... jen jsem Tě nechtěl pořád otravovat svýma dotazama :-).... že jich už bylo.
  6. Zdravíčko... Jak to tady tak pročítám, tak zjišťuju, že už mnozí řešili to, co se teď snažím vyřešit já - a sice jak zprovoznit osvětlení jak předního popelníku tak i v zadu ve funkčním paketu jumboboxu... Mám kuřácký paket (i když teda cigáro si do huby nedám) a ve předu sice přivedená elektrika je, žarovičku tam mám taky, ale nesvítí, nevím jestli je špatná žárovka nebo vada na kontaktu. Zkoušel jsem to několikrát při zapnutých světlech a prostě nejede,tak snad to bude jen žárovka.Třeba by se dala nahradit nějakou diodou :-) Ale co mě hlavně zajímá - jak si udělat osvětlení toho zadního popelníku - nejspíš musím koupit ten držák s žárovkou, ale nevím jak natáhnout ty dráty k němu a z kama. Kdyby byl někdo té dobroty a měl nějakou tu fotku kabeláže, byl bych moc vděčný... Nebo i za nějakou radu jak to napojit na osvícení zapalovače. Předem moc děkuju :-)
×
×
  • Vytvořit nový...