maxmar Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 (editace) Včera mi přestalo fungovat PDC zazněl jen dlouhý ton a tlačítko bliká. Dnes jsem odpojil a zapojil baterii očistil jsem čidla a při zmáčknutí tlačítka se ozval zase ten dlouhý ton ale chvílema problikávalo auto se senzorama na displeji bolera. Z toho usuzuji že snad jsou čidla ok. Možná že se někde dostala voda k senzorům ale kdoví. Nemá někdo podobnou zkušenost ??? Vadné čidlo co hlásil VAG vyměněno, akorát že fungovalo asi jeden den. Takže jsem tam kde předtím. Ještě k tomu mě někdo na parkovišti narazil do přední masky a tím mi ta maska praskla, popraskal lak na nárazníku a aby toho nebylo málo tak praskly všechny úchyty od pravého světla. (to jsem zjistil až jsem sundal nárazník při výměně toho čidla) Editováno: 19. Únor 2017, autor: maxmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.