Publikováno Únor 6, 20178 r Ahojte, už dlhší čas sedadlo šoféra vydáva naozaj nepríjemné zvuky (puknutie) takmer pri každom pohybe šoféra. Táto vec sa deje aj pri akcelerácii, brzdení a aj ostrejšom zatočení do zákruty. Pre priblíženie daného zvuku prikladám video. Prosím Vás stalo sa niekomu niečo podobné? Len pre úplnosť uvádzam, že v rámci záruky mi to údajne rozobrali a podoťahovali všetko. Výsledok sa žiaľ nedostavil. A nie nemám 200 kg. Vďaka za pomoc. Pukanie v sedáku šoféra_Octavia III_rekl.mp4
Únor 14, 20178 r To teda museli dost odfláknout. Nevím, co konkrétně to je, ale zjevně tam buší kov do něčeho a ten pohyb na videu mi nepřipadá úplně košer (u sebe nemůžu porovnat, je tam všechno černé). Jako první bych zjistil, co kde bouchá a porovnal (jestli máš možnost) s někým jiným, kdo má taky oktávku.
Únor 19, 20178 r Nazdar, mal som to isté, 2x reklamácia, dotiahnutie a kontrola, a až potom vymenili rám sedadla, robilo to od nova.
Únor 20, 20178 r Autor aj mne dnes v rámci záruky vymenili celé uchytenie sedáku a konečne mi prestalo v sedáku pukotať..hurá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.