An Drej Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Ahojte, už dlhší čas sedadlo šoféra vydáva naozaj nepríjemné zvuky (puknutie) takmer pri každom pohybe šoféra. Táto vec sa deje aj pri akcelerácii, brzdení a aj ostrejšom zatočení do zákruty. Pre priblíženie daného zvuku prikladám video. Prosím Vás stalo sa niekomu niečo podobné? Len pre úplnosť uvádzam, že v rámci záruky mi to údajne rozobrali a podoťahovali všetko. Výsledok sa žiaľ nedostavil. A nie nemám 200 kg. Vďaka za pomoc. Pukanie v sedáku šoféra_Octavia III_rekl.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 To teda museli dost odfláknout. Nevím, co konkrétně to je, ale zjevně tam buší kov do něčeho a ten pohyb na videu mi nepřipadá úplně košer (u sebe nemůžu porovnat, je tam všechno černé). Jako první bych zjistil, co kde bouchá a porovnal (jestli máš možnost) s někým jiným, kdo má taky oktávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toldy Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Nazdar, mal som to isté, 2x reklamácia, dotiahnutie a kontrola, a až potom vymenili rám sedadla, robilo to od nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
An Drej Vloženo 20. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 aj mne dnes v rámci záruky vymenili celé uchytenie sedáku a konečne mi prestalo v sedáku pukotať..hurá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.