Tomas2653 Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ahoj, mohl byste mi prosím někdo poradit jako naprostému laikovi, o co se jedná pokud diagnostika ukázala tyto chyby? Snímač polohy vačkové hřídele, G40 chybné přiřazení, katalyzátor účinek příliš malý, řada válců 1, sonda 2 přerušení. Jezdili byste s tím? Případně kolik by mohla stát oprava? Koupil jsem v Auto Esa před 3 měsíci, najeto 165 000 km. Asi sem udělal chybu :-( Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Snimač vačky treba vymeniť. Katalyzator bude na vymenu origo je dosť peňazi a polsky nič moc. Kontrola kabelaže druhej sondy a vyneniť snimač vačky vymazať zavady a chvilku pobehať aka zavada sa vrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 V 7. 2. 2017 na 23:15, Tomas2653 napsal: Ahoj, mohl byste mi prosím někdo poradit jako naprostému laikovi, o co se jedná pokud diagnostika ukázala tyto chyby? Snímač polohy vačkové hřídele, G40 chybné přiřazení, katalyzátor účinek příliš malý, řada válců 1, sonda 2 přerušení. Jezdili byste s tím? Případně kolik by mohla stát oprava? Koupil jsem v Auto Esa před 3 měsíci, najeto 165 000 km. Asi sem udělal chybu :-( Díky za odpověď. Ohledně toho kat. pozor. Je dost možné, že je v háji. Pokud ano, tak je bezpodmínečně nutné zjistit naprosto přesně co to způsobilo. Jinak se to bude opakovat pořád dokola a vrazíš do oprav tolik, že by jsi si mohl mít sebevražedné myšlenky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.