Tomas2653 Vloženo 7. Únor 2017 Vloženo 7. Únor 2017 Ahoj, mohl byste mi prosím někdo poradit jako naprostému laikovi, o co se jedná pokud diagnostika ukázala tyto chyby? Snímač polohy vačkové hřídele, G40 chybné přiřazení, katalyzátor účinek příliš malý, řada válců 1, sonda 2 přerušení. Jezdili byste s tím? Případně kolik by mohla stát oprava? Koupil jsem v Auto Esa před 3 měsíci, najeto 165 000 km. Asi sem udělal chybu :-( Díky za odpověď. Citovat
hubo44 Vloženo 8. Únor 2017 Vloženo 8. Únor 2017 Snimač vačky treba vymeniť. Katalyzator bude na vymenu origo je dosť peňazi a polsky nič moc. Kontrola kabelaže druhej sondy a vyneniť snimač vačky vymazať zavady a chvilku pobehať aka zavada sa vrati. Citovat
Vojta.MM Vloženo 21. Únor 2017 Vloženo 21. Únor 2017 V 7. 2. 2017 na 23:15, Tomas2653 napsal: Ahoj, mohl byste mi prosím někdo poradit jako naprostému laikovi, o co se jedná pokud diagnostika ukázala tyto chyby? Snímač polohy vačkové hřídele, G40 chybné přiřazení, katalyzátor účinek příliš malý, řada válců 1, sonda 2 přerušení. Jezdili byste s tím? Případně kolik by mohla stát oprava? Koupil jsem v Auto Esa před 3 měsíci, najeto 165 000 km. Asi sem udělal chybu :-( Díky za odpověď. Ohledně toho kat. pozor. Je dost možné, že je v háji. Pokud ano, tak je bezpodmínečně nutné zjistit naprosto přesně co to způsobilo. Jinak se to bude opakovat pořád dokola a vrazíš do oprav tolik, že by jsi si mohl mít sebevražedné myšlenky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.