AlešJirků Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Zdravím, Celou dobu mi fungovali žárovky v kufru zcela normálně ale včera jsem chtěl do kufru dát místo klasických žárovek ledkový, ale když jsem je tam nasazoval tak to při kontaktu trochu zajiskřilo a už nesvítí, jinak všechny ostatní v interiéru svítí. Pojistky jsou v pořádku. Nevíte co s tím může být když to celou dobu šlo a najednou nic. Děkuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Proměřit zda jde + na světla a - od zámku dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 A už ani klasická žárovka nesvítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlešJirků Vloženo 14. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Nene, žádná žárovka už nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Tak ještě jednou pořádně zkontrolovat pojistky, nemusí se přepálit uprostřed, ale na kraji u nožičky a to neni přes to kontrolní okénko nebo průhlednej plast moc dobře vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlešJirků Vloženo 15. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Kdyby to byla pojistka tak asi nesvítěj ani ostatní světla v interiéru ne ? A pokud to pojistka je tak nemáte nějaký přesný plánek kterou bych měl vyměnit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.