matej272 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 (editace) Ahojte môže mat v zime vplyv to že mi prepušta expanzna nadržka kvapalinu?? Prepušta mi stredom jak je spojena. ďakujem za odpovede:) Motor 1.4 MPi 50KW Editováno: 20. Únor 2017, autor: matej272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okseims Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Najjednoduchšia pomoc, je ju vymeniť. Ak pušta stredom, ciže zvarom, potom je po nej. Každý chladiaci okruh je pretlakovný, či je leto alebo zima. A nadržka nieje taká enormne draha záležitosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej272 Vloženo 28. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 a mylíš že by mi to mohlo ovpyvnovat zobrazovanie teploty??? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej272 Vloženo 28. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 ešte taka otazka je to naročne na výmenu?? ako odpustit kvapalinu? Myslite že mi bude stačit vybrat malu hadičku? a odpustit do nadobky?? a ako je vôbec ta nadobka upevnena?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.