JiVi Vloženo 12. Červenec 2024 Vloženo 12. Červenec 2024 (editace) Pro nenarocny by mohlo stacit - 2x 10cm polystyren. Zmizi schod a podlaha je rovna. Cena a dostupnost polysternu vs dodatecna mezipodlaha - bezkonkurencni Editováno: 12. Červenec 2024, autor: JiVi 1 Citovat
wirer Vloženo 12. Červenec 2024 Vloženo 12. Červenec 2024 Nevyhoda je akurat v tom, ze pod "podlahu" nic neschovas. Ale zase to mas lacnejsie a mozno aj lahsie Citovat
Miky-Miroslav Vloženo 13. Červenec 2024 Vloženo 13. Červenec 2024 V 12. 7. 2024 na 8:46, JiVi napsal: Pro nenarocny by mohlo stacit - 2x 10cm polystyren. Zmizi schod a podlaha je rovna. Cena a dostupnost polysternu vs dodatecna mezipodlaha - bezkonkurencni Já to teď chtěl také řešit tak jak to mas ty ale nakonec jsem pořídil střešní stan 😂 Citovat
martin.lof Vloženo 29. Července Vloženo 29. Července V 16. 12. 2023 na 13:23, Antonn napsal: Zdravím, já jsem si vyráběl dvojitou podlahu pro přespání dvou osob z překližky, kterou jsem potáhnul samolepícím autokobercem (pod ní se vešla hromada věcí i kempingové židličky) - tak pokud byste měli zájem? 🙃 Zdravím, podělil byste se o konstrukci pod podlahou? řeším něco podobného pro Škoda Superb III. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.