Mariacek Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Ahoj, nikde jsem nenašel podobné téma, ale všiml jsem si, že z pravého dolního rohu skla vychází dost silný aerodynamický hluk. Netušíte, od čeho to může být? Napadlo mě, zda při výměně kabinového filtru to dobře nasadili a nefučí tam někde kolem toho... Těžko se ten zvuk popisuje, ale je to takové nárazové víření... Musím zjistit, jak se dostanu ke kabinovému filtru, zda tam není listí nebo tak... Ale dost mě to štve. Přítelkyně si toho všimla a myslela, že šumí rádio, když jsme mimo signál... Už mě to začíná štvát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Kabinový filtr se vyměňuje z interiéru - je ze spodní strany palubní desky před spolujezdcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 21. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Díky Pawouku, ještě jsem se k tomu nedostal. Ale vzhledem k umístění to asi nebude mít vliv... Docela mě to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 a máš tam dole tu gumu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 22. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Jakou gumu myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 ve spodním rohu jako pod kapotou,na každé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 28. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Vše zkontrolováno, obě strany jsou naprosto stejné, hluk jde jen zprava... Tak už fakt nevím, asi se budu muset projet v jiném Rapidovi, třeba je to normál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Mě se taky zdá hluk od předního skla celkem výrazný a kolem bočních taky. Od rychlosti cca 80 už mi to celkem vadí. Nikde jsem nenašel čím by to mohlo být a tak to beru jako vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 28. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 No mě na tom překvapuje, že to dělá jen na pravé straně to víření... Nemá to logiku, od stěračů to asi nebude, vychází to přímo z dolního rohu okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.