Nojmik Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Zdravím, mám problém s tím, že když při připojím telefon přes bluetooth k radiu, tak hovory přijímám, kontakty vidím, vše je super, kromě toho, že když přijde nová SMS, tak jak je telefon bez signálu a přejímá to vše Columbus, tak SMS se ukážou na MAXDOITu, ale když ji chci otevřít nebo přečíst ... zobrazí se že nelze. V telefonu se po po odpojení od auta už SMS nezobrazí, jako kdyby nic nepřišlo. Tím pádem jsem přišel o SMS a nemám tušení že někdo psal, a když vím, že přišla SMS, tak stejnak už se nedozvím co bylo obsahem. Máte někdo podobný problém a je nějaké řešení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Mám bohužel stejnou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nojmik Vloženo 20. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Tak snad nám někdo pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 No nejsem zadnej odbornik, ale pokud pouzuvas pristup vzdale sim tak to funguje auto jakobtelefon a veskere veci jako vypis hovoru a sms atd jsou ulozene v aute tedy v hf. Pokud mas statou jednotku hf tak ti to jinak nepujde. Jako me. Ale pokud muzes v telefonu vypnout pristup k sim a bude ti to fungovat... tak to pak bude jako klasicke hf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Ano, přesně jak píše kolega výše. V režimu rSAP (řežim vzdálené SIM) ti přijde SMS jen do HF auta. Proč se ale nezobrazí - nebo nejde přečíst na Maxidotu je záhadou (že by HF jednotka byla nekompatibilní?). Já mám na Maxidotu ještě volbu kopírování zprávy na SIM. Pak si tedy zprávy (po vystoupení z auta) mohu na mobilu přečíst. V mobilu si musím nastavit i zobrazování zpráv uložených na SIM (defaultně totiž nejsou v os Android vidět). Popř. pokud to jednotka - HF v autě podporuje, tak se připojovat v klasickém HF režimu telefonu (bez režimu vzdálené SIM), pak ti budou chodit SMS zprávy jen do mobilu a na Maxidotu se nic nezobrazí - tedy ani upozornění o nové SMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Aj ja som to mal....pomohlo vymazať na maxidote už predošlé smsky... Vlastne som tam mal plnú pamäť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Včera mi volal kontakt u kterého mám uloženy 3 čísla a nezobrazilo se mi jméno. Může být problém v těch 3 číslech u kontaktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Ahoj Všem, mám BT jednotku označení 3C8-035-730-C a bohuzel mi take nejdou SMS. Ani zadna zminka v nastaveni v Maxidotu, ze by byla o SMS, nic... Umi tato jednotka vubec SMS nebo ne? :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Samozřejmě že umí(pokud to není vypnuto kódováním) , ale jen v módu rSAPu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horamil Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 V 22. 2. 2017 na 9:43, m.a.x.i.m.u.s napsal: Včera mi volal kontakt u kterého mám uloženy 3 čísla a nezobrazilo se mi jméno. Může být problém v těch 3 číslech u kontaktu? V tom by být problém neměl. Nezobrazí to, pokud je naopak stejné číslo u dvou kontaktů. ( Neví, které vybrat ). V režimu RSAP může být i problém v tom, že nemusí zkopírovat ( a tím i rozpoznat ) kompletní jmenný seznam. Ten totiž může být na sim kartě, na sim kartě i v telefonu, jen v telefonu nebo dokonce v telefonu pod různými účty. Záleží na typu telefonu a přenosu RSAP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Nemám od toho čísla moc hovorů a už mi do auta od té doby nevolal. Jinak jsem se s tím u nikoho jiného nesetkal. RSAP nepoužívám, protože mi nevyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.