Přejít na obsah

she4lock

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 529 zobrazení profilu

Oznámení she4lock

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Tak ke snimaci a altiku jsem se jeste nedostal, ale popisu nove dnesni symptomy. Pri jizde jsem dal brinkr a pouze pri tom prvni "bliku" mi problikly budiky, kontrolky a prestalo hrat radio. Toto probliknuti trvalo ani ne 1s, ale je poznat hlavne na radiu, kdyz prestane hrat. Toto se stalo cca 3x za s sebou co jsem potreboval pouzit blinkr, pak to dalo zase pokoj. Dale pri jizde se mi rozsvitily kontrolky abs a esp, ale max na 2-3s a pak zhasly. Tak si rikam "super" to by mi mohlo napovedet, kde bude problem. Pripojil jsem auto na diag, provedl jsem nacteni poruch a cisto. Nikde nic. Zajimalo by, jestli se toho klube vic nebo to vsechno souvisi s nejakou jednou zavadou. Uvidim, jak se to bude chovat dal. Diky za poznatky.
  2. Dnes se mi jeste stalo, ze pri volnobehu mi takto poblikavali displeje na budikach i podsviceni interieru, ale ten interier neni bohuzel moc videt. Jakmile jsem trochu pridal plyn, tak blikani prestalo. 20210615_135759.mp4
  3. Koukam na to a mas pravdu odpovida. Nicmene osvetleni RZ funguje, sklapeni svetel take. Pojistku c.6 a 36 jsem promeril pres multimetr a v poradku. Ja si myslim, ze bude nekde problem s kostrou, ze bude nekde nahnily/zoxidovany ocko s kabelem nebo neco na ten zpusob a proto to zlobi.
  4. Svetla se naklapi bez problemu. Zkontroluji ty pojistky pak kabelaz. Jen na te pozici 36 dle prirucky je osv. SPZ. Je tedy mozne, ze maji tu pojistku spolecnou?
  5. Tak jsem ty ovladace prohodil a mam takovy pocit, ze i tak se to podsviceni nemeni, ale treba jo. Ono se tohle pres den blbe kontroluje. Ale spis ne...
  6. No shodou okolnosti jsem zjistil, ze mi prave ten regulator na zvyseni/snizeni jasu podsviceni nefunguje. Kdyz s nim hybu, tak s podsvicenim to nic nedela. Objednal jsem na zkousku novy a dnes mi prijde. ;-)
  7. Ahoj Všem, již delší dobu se potýkám s problémem u Fabia (2006) 6Y BNM 51kW. Jedná se o problém viz. výpis z diag. 18097 - datovy BUS pohonu P1689 - 35-00 - neverohodne sdeleni od ridici jednotky centralni elektroniky Samozřejmě jsem i googlil chybové kódy atd. a nejčastěji je zmiňován problém s tempomatem. Tempomat mám již z výroby (není dodělávaný) a funguje naprosto spolehlivě. Přes diag jsem zkoušel zda jednotlivá tlačítka reagují - zde je vše v pořádku. Jediný problém, který vnímám je ten, že při vytrvalejších deštích mám za jízdy samozřejmě spuštěné stěrače. Ať se jedná o spuštěné stěrače na cyklovač nebo za stálého stíraní mi cca každé 2-3 setření problikává palubka resp. podsvícení tlačítek, radia, budíků viz. video i stropní lampičky - viz. video. Při každém probliknutí slyším pod palubkou cvaknutí někde + - nad nohama... Mechanik mi kompletně vyčistil odtokové kanálky u motorku a táhel stěračů a říkal, že motorek byl ponořen za ty léta v bahně a vodě co se to tam nashromáždilo. Je tedy možné, že motůrek od stěračů za vlhkého nebo deštivého počasí dostane ťafku nebo se do něj vlhkost dostane a začne zkratovat palubní síť? Nový motorek stojí okolo 5K. Není mi líto těch peněz, ale koupit to jen tak a zjistit, že to tím nebylo, tak to by mě docela štvalo. Jiný na zkoušku nemám a větru a dešti se blbě poroučí, takže to nejde jen tak odzkoušet. Za sucha se nic neděje. Jiné problémy na autě nemám. Žádná kontrolka na budíkách nesvítí. Jak se zde píše o servu, tak to je dlé mého v pohodě i snímač, protože při otáčení nic nepohasíná jak za sucha tak i za deště... Ještě poznatek, když mám puštění výhřev zadního skla a takto to problikne, tak to ten výhřev vypne. Setkal se prosím někdo s podobným problémem? Díky za názory 20201116_070905.mp4
  8. Kodovani a kabelaz bude urcite treba. Zkusil bych oslovit Ferdu zde na foru. Jeho prace je super a dokaze dodat vse vc. prace i materialu.
  9. Amundsen+ ma BT modul v sobe. Columbus ne. Je potreba doplnit BT jednotku.
  10. Vzdyt to v tom schematu je. T6y/3, T6y/2, atd....
  11. Zkus projit schema zapojeni. zapojení tempomat.pdf
  12. @richi661 Dekuji za odpoved. Jeste bych mel dotaz k zadnim stahovackam s mechanismem pro el. stahování. Dle ET by se melo jednat o cislo dílu: LZ - 6Y0 839 461 PZ - 6Y0 839 462 Nikde jsem ale nenasel, jestli se lisi verze pro hatch nebo combi. Je opravdu pro obe verze stejna? Dekuji
  13. @richi661 Je možné použít přední levý motorek s označením - 6Y1 959 801 bez indexu A na konci? Byl by tento motorek kompatibilní pro stahování všech 4 oken? Děkuji za odpověď. :-)
  14. Ano, určitě to mám v plánu se poptat na různých místech, kde rozprodávají díly z aut po nehodě nebo tak... Každopádně budu muset mít štěstí na to, abych natrefil na Fabii po FL se zadními el. okny. :-) Na ty krytky a spínače v zadních dveřích myslím, jen jsem se o nich nezmínil. ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...