BH1 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Zdravím, nedávno se mi vyskytl problém s řazením prvního převodového stupně. Pokud je auto chladné, jde zařadit většinou bez problému, pokud je zahřáté dělá to problémy. Někdy tam skočí jakoby nic, někdy napodruhé, jinak si musím předřadit jiný převodový stupeň a až poté jedničku. Taky mi při řazení píská pětka? Může to mít něco společného s nedostatkem převodového oleje nebo tím, že by byl olej starý? Nepomohla by seřídit převodovka? Může být závada ve spojce?(při sešlápnutí v ní mám vibrace, ale zabírá hezky). Jedná se o vůz Fabia RS 1.9 TDi 6q. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Prevodovka v haji. U techto 6q odchazi ulozeni loziska hridele a ta ma potom vuli.Podivej se na prevodovky sixta na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.