MilosP Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Od počátku (od 11/2004) zlobí originální alarm s náklonovým čidlem. Bez zjevné příčiny se spustí tak jednou za 14 dní až měsíc. Záludné je na tom to, že se spustí třeba hodinu po uzamčení vozidla. Vozidlo je přitom např. v garáži. Nejčastejší vyvolání bylo způsobeno náklonovým čidlem. To se naposledy měnilo za poslední model před měsícem. Měnila se i 2x celá jednotka alarmu. Servis si s tím neví rady. Nemá náhodou někdo další podobný problém? Díky Miloš Octavia II, 11/2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Skúsil by som preveriť, či je náklonové čidlo správne osadené. Sú nejaké pravidlá, ktoré sa musia dodržať pri umiestnení toho čidla, nejaké uhly náklonu a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Většinou pomůže snížení jeho nastavení na 50%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilosP Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Bohužel i ta citlivost se snižovala a nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Tuším bola aj nejaká dielenská akcia na továrenské alarmy - skús sa spýtať v servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilosP Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 V servise mě říkali, že to řeší přímo ze Škodovkou. A jelikož jsem tam vždy nějpozději do dvou měsíců, tak ze mě nemají velkou radost. Tak předpokládám, že se opravdu snaží. Několikrát se nahrával novejší soft do auta nebo ručně měnilo nějaké nastavení VAGem, které zaslal výrobce. Občas po ručním zásahu se ale třeba přestala otvírat jedna strana dveří ap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Tak vyměnit čidlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilosP Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Náklonové čidlo bylo vyměněno celkem 3x, naposledy před měsícem. Do výměny se jim nikdy moc nechce. Vím, co se s autem dělá, vždy jsem přítomen servisním pracem, takže opravdu vím, že se čidlo vyměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 To ti potom už asi fakt neporadím. Na tomto mieste sa môžem už iba potešiť, že nemám Škoda alarm, ale dodatočne montovaný s DO a pagerom. Zatiaľ žiadne falošné poplachy (klop klop klop) a to mám ultrazvuk, náklonové čidlo a otrasové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Diamant: Na bežné účely ten origo alarm úplne stačí. Ak niekto nepožaduje pager, je to jasná voľba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 (editace) Za jedinú nevýhodu dodatočne montovaného alarmu považujem iba nevyhnutnosť to tam nechať namontovať. Ale inak už vidím len samé výhody a pozitíva. Neviem, či sa ešte niekto otočí za húkajúcim autom. Ale mám dojem, že pokiaľ nepomôže autu jeho majiteľ, tak mu nepomôže nikto. Takže v prvom rade by sa o poplachu mal dozvedieť majiteľ auta. Editováno: 28. Srpen 2006, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Diamant: A presne to je pre väčšinu problém - strach z toho, že pri montáži niečo zbabrú a problém so zárukou po montáži neschváleného alarmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilosP Vloženo 31. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Tak jsem se vrátil ze servisu. Od vyměny celé jednotky s náklonovým čidlem (1.5 měsíce) bylo vyvoláno celkem 9 samovolných poplachů. Co je zaznamenáno, tak posldní 4 spuštění tentokrát nebylo od náklonového čidla, ale už od čidel hlídající vnitřní prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 podle me nechavat montovat alarm do O2 uz chce trochu preciznosti a znalosti. velmi dobrazkusenost je s jabloneckou firmou jablotron. dne uz bych sel jen a jen tam. behem dne je alarm namontovany a co me prekvapilo tak maji smlouvu s nekolika autosalony skoda. takze O2 koupit bez alarmu a v jablotronu nechat dodelat a zadna zaruka ani jine problemy se nevyskytuji. co u kdejakych jinych firem nebo garazniku proste ja jako zakaznik nedostanu v jablotronu servis zdarma, a v porovnani naklonovy cidla o dost kvalitnejsi nez pouziva skodovka jinak v nabidce maji GSM i GPS alarmy takze v jedny krabicce hromada veci. a ja si nechaval davat do auta i cidla pro hlidani rozbiti oken a pohybu vevnit kabiny. podle me co chtit vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilosP Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Na Jablotron ve Felicii (r.v. 1998) jsem si taky ani jednou nemohl stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Ono je rozdiel, či sa do auta montuje klasický alarm, alebo nejaký novší už napojený na CAN. Ten je skutočne namontovaný za pol dňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Tento týden jsou dodávany inovované čidla náklonu do škodovácké sítě.Tak se přeptejte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilosP Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Díky za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Mám OII 05/2005 originál alarm s náklonovým čidlem a hlídáním vnitřního prostoru. Taky my dochází k samovolné aktivaci alarmu. K aktivaci dojde i při projetí kamionu v okloí. V servisu nezjistily žádnou závadu a změnit citlivost čidel prý nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 (editace) Ale jde,v nastavení komfortní jednotky dle A.S.Ale zároven bych se podíval na čidlo... Editováno: 18. Září 2006, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilosP Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 To ti Tony závidím, že to dělají jen ty kamiony. U mě se to stane třeba v přírodě, daleko od civilizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Ako pozerám, tak neorigos alarm je asi lepšia voľba a stojí to temer rovnako ako origos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robca Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ahoj, v posledních velmi mrazivých dnech se mi stalo, že asi při -18 st. začalo auto samovolně houkat - spustil se alarm. Mám origo škodovácký s vnitřním prostorem i náklonem vr.2006 (mr2007). Poradí te mi někdo, zda je to možné, jak s tím naložit (snížit citlivost?) navštívit servis nebo jen v případě očekávaných mrazů vyplout čidla vnitřku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Nebude sa alarm pustat preto, lebo pri takychto hlbokych minusovych teplotach dost klesne napatie na baterke?? aj to alarm kontroluje. Mozno staci poriadne nabit baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Trnka Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Chcel by som sa opytat ci sa uz niekto stretol u seriovo montovanych alarmov od Skodovky do modelov vyrabanych od roku 2008 so samovolnym spustanim alarmu. Auto stoji vonku, nikde nikto a zraru sa spusti alarm. Stava sa to uplne nahodne. Zatial sa mi podarilo odpozorovat ze je to vzdy ked su velmi teplne - slnecne dni alebo mrazive dni ked je teplota pod -5 stupnov. Je mozne originalny skodovacky alarm nejako vypnut/deaktivovat (pripadne resetovat)? Pozeral som predbezne baterku, kontrolne oko je tmave, baterka je v podstate nova, auto ma necely rok (jazdim s nim denne). Vopred vdaka za akekolvek napady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.