Libek Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Chtěl jsem vyměnit žárovku osvětlení spz, ale nepodařilo se mi povolit šroubek držící plexi osvětlení. Povolil jsem pouze jeden a druhý nejde a tak jsem u něho strhl hrany a šroubovák se již jen protáčí. V čem ty šroubky drží? půjde to odvrtat, nebo použít vytahovák? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4stard0s Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) radsi sundej tapec zevnitr a tam to vymenis uplne luxusne stejne se ti muze stat ze pokud by se ti ji podarilo vyndat, tak pri zapojovani zatlacis objimku dovnitr EDIT: Abych odpověděl na tvoji otázku, šrouby drží jen v té plastové liště. Takže si myslím že by se ti je nepovedlo odvrtat, to když už bys musel to sklíčko oddělat tak bych ho radši rozlámal a šroubek vytočil kombinačkama, protože podle mě se ti nepodaří ten šroubek chytnout když tam bude to sklíčko Editováno: 23. Únor 2017, autor: B4stard0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libek Vloženo 23. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ok. Díky za radu. Zítra se pokusím vyměnit žárovku přes tapec.Nevěděl jsem že to jde i tudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 dej tam rovnou uz nejake ledky budes mit na delsi dobu klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libek Vloženo 24. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Tak jsem to dnes rozdělal zadem přes tapecírunk a dal jsem tam ledky, 2ks za 43,-kč. Takže doufám, že to vydrží. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.