zdenek1234 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ahoj, u Superbu 2 Combi, rok 2010 mi nesvítí osvětlení SPZ. Mám standardní žárovky, obě pro jistotu vyměněny, jinak staré jsou v pořádku. Pojistky jsem kontroloval - zdá se v pořádku. Sic jsem nenašel přímo pro osvětlení SPZ, ale asi bude společná pro zadní světla, která svítí. Jinak maxi dot hlasí, že nesvítí SPZ. Nevím, jestli to s tím může souviset, ale přestalo to svítit poté co jsem myl auto houbou - v mrazu. Díky za rady. Zdeněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Pokud to píše chybu je problém v napájení lampiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 26. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) před 19 minutami, ferda25 napsal: Pokud to píše chybu je problém v napájení lampiček. ahoj, ferdo. Díky za odpověď. Kde jej najdu, nebo co musím vyměnit? Asi bude někde přerušený drát? Editováno: 26. Únor 2017, autor: zdenek1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Vyndat světla a zkontrolovat oxidaci v konektorech, pak se uvidí dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 28. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Tak lampičky jsou jako nové, kontakty jsou čisté, tak kde může být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 V přívodním vodiči pro světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 15. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Tak problém vyřešen. Tak jak říkal ferda. Zlomený kabel v husím krku ze dveří do karoserie. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.