Tomas.cz Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Mám tento dotaz, u mojí Fabie když zapnu zapalování tak se mi nerozsvítí kontrolka motoru, taková ta check engine umístěná v levé polovině rychloměru. Mě to je jedno, ale kamarádka má Fabii roku výroby 02 a té se kontrolka rozžne a po chvilce zhasne. Moje škodivka je vyrobená 14.1.2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 ty vogo, asi ti štípli motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 ty vogo, asi ti štípli motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 ak ti stale svieti utekaj do servisu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Mám tento dotaz, u mojí Fabie když zapnu zapalování tak se mi nerozsvítí kontrolka motoru, taková ta check engine umístěná v levé polovině rychloměru.Mě to je jedno, ale kamarádka má Fabii roku výroby 02 a té se kontrolka rozžne a po chvilce zhasne. Moje škodivka je vyrobená 14.1.2000 Moje je vyrobená 12/2000 a taky se nerozsvěcuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Asi jí ze začátku preventivně nezapojovali,,, aby zákazníci pořád nechodili na reklamace, když by svítila,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Asi jí ze začátku preventivně nezapojovali,,, aby zákazníci pořád nechodili na reklamace, když by svítila,,, To ti jako připadá vtipný, to cos napsal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 mám takový dojem že u tohoto motoru 1.4 8V není kotrola elektroniky motoru je to myslím i v návodu není to 100% informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.