Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám Škodu Fabii II 1.4 16V 63kw, r.v. 2007, najeto cca 112.000 km. Od letošního ledna s vozidlem začal jezdit syn a rázem bylo za měsíc proježděno v benzínu cca 5.800,-Kč. Proto jsem začal uvažovat o montáži LPG. Vozidlo jsem kupoval jako rok staré, takže servis ode mně mělo vždy pravidelně, vím co bylo na autě děláno a uvažuji si ho ještě nějakou dobu nechat.

Pročítal jsem toto forum a nejspíše uvažuji o montáži systemu BRC. Ze zdejšího fora vím, že chválíte montáž u Karel.LPG - Autogas Barták, ale to je od nás vzdáleno 180 km a skoru 3 hodiny cesty, což je asi trochu z ruky. Proto jsem koukal na montáže v Hradci Králové, kde provádí přestavbu LPG firma Gas Auto Kánský a Gera Hradec Králové. Tak bych asi zvolil jednu z nich, nemáte někdo aktuální reference, provedení montáže,  seřízení, následný servis.

Měl bych dotaz, chtěl bych plnící hrdlo u hrdla palivové nádrže. Moc vozidel to tam nemá, jsou nějaké nevýhody montáže na toto místo?

V brzké době bych měl provést výměnu rozvodů cca 120.000km, tak mám provést tuto výměnu ještě před montáží LPG? ,nebo je to pak jedno, z hlediska třeba přístupu atd. Stejně bych to musel udělat.

Jak je to se zapalovacími svíčkami, dávají se tam jiné, nebo tam můžou zůstat originální Bosch 101 905 601 F ?

Ahoj, k rozvodom montážou lpg prístup neovplyvníš,  ja mením sviečky každých 20000km davam tie, ktore tam boli od výroby Bosch FR7HC+, ale ja mam 59kw verziu. LPG namontpvane mam od nova, system BRC a absolutna spokojnosť - takže len doporučujem (najazdene na LPG už 115000km bez zavahania).

Mňa mechanik, ktory mi montoval lpg odhovaral, aby som si nemontoval tankovanie k hrdlu tankovania benzinu, že je tam dosť mala plocha k uchyteniu a zvykne sa to tam vykyvať, tak som to nechal namontovať klasicky do zadneho náraznika.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.