Publikováno Březen 5, 20178 r Mám Škodu Fabii II 1.4 16V 63kw, r.v. 2007, najeto cca 112.000 km. Od letošního ledna s vozidlem začal jezdit syn a rázem bylo za měsíc proježděno v benzínu cca 5.800,-Kč. Proto jsem začal uvažovat o montáži LPG. Vozidlo jsem kupoval jako rok staré, takže servis ode mně mělo vždy pravidelně, vím co bylo na autě děláno a uvažuji si ho ještě nějakou dobu nechat. Pročítal jsem toto forum a nejspíše uvažuji o montáži systemu BRC. Ze zdejšího fora vím, že chválíte montáž u Karel.LPG - Autogas Barták, ale to je od nás vzdáleno 180 km a skoru 3 hodiny cesty, což je asi trochu z ruky. Proto jsem koukal na montáže v Hradci Králové, kde provádí přestavbu LPG firma Gas Auto Kánský a Gera Hradec Králové. Tak bych asi zvolil jednu z nich, nemáte někdo aktuální reference, provedení montáže, seřízení, následný servis. Měl bych dotaz, chtěl bych plnící hrdlo u hrdla palivové nádrže. Moc vozidel to tam nemá, jsou nějaké nevýhody montáže na toto místo? V brzké době bych měl provést výměnu rozvodů cca 120.000km, tak mám provést tuto výměnu ještě před montáží LPG? ,nebo je to pak jedno, z hlediska třeba přístupu atd. Stejně bych to musel udělat. Jak je to se zapalovacími svíčkami, dávají se tam jiné, nebo tam můžou zůstat originální Bosch 101 905 601 F ?
Březen 5, 20178 r Ahoj, k rozvodom montážou lpg prístup neovplyvníš, ja mením sviečky každých 20000km davam tie, ktore tam boli od výroby Bosch FR7HC+, ale ja mam 59kw verziu. LPG namontpvane mam od nova, system BRC a absolutna spokojnosť - takže len doporučujem (najazdene na LPG už 115000km bez zavahania). Mňa mechanik, ktory mi montoval lpg odhovaral, aby som si nemontoval tankovanie k hrdlu tankovania benzinu, že je tam dosť mala plocha k uchyteniu a zvykne sa to tam vykyvať, tak som to nechal namontovať klasicky do zadneho náraznika.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.