Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@Jirkacete@seznam.cz nemáš na RS Corner? To se dá tuším pouze dokodovat, kdyžatak mě někdo opraví nebo doplní. Ale každopádně, když jsem též sháněl, tak skoda-dily jsem si nechával v záloze, ale nakonec jsem sehnal z vrakoviště 800Kč kus

• 8 měsíců později...

Ahoj,

chtěl bych se zeptat jak jste řešili umístění tažného oka když krytka na nárazníku na rs nepasuje jak u klasickýho nárazníku.

Díky za odpovědi

• 11 měsíců později...

Tak dlho nikto nic nenapisal tak pripomeniem vlakno.... Cez vikend som menil naraznik zadný za RS. Viem že si si to už asi zistil @jiri192. Každopadne nemusis menit kabelaž na senzory. vsetko vyjde. Krytka ano je ina ako aj senzory treba prestriekat. Vyfuky som zatial RS nedaval takže sme museli zrezat z koncovky aby to malo cisty priechod splodin. Ešte predný. Už mam všetko k nemu takže to nastriekam poskladam a nasadím. Stále vaham ci sa neda pouzit spojler predny z obyc do RS. Keby mal niekto info budem rad. 

Inked89318837_1260485054148604_6729840000482934784_n_LI.jpg

Inked88253715_184857096272706_353908784113909760_n_LI.jpg

Upraveno od fildo1994

na srazech Octavia clubu si rikam: Kolik tech RSek, proboha, vyrobili. ze jich tam stoji tolik?? Jeden tam byl dokonce s 4x4 napisem. Rikam si parada, mrknu na podvozek. Ohnu se a tam ... velky prazdno a krcici se torzka ... tak nevim

Dobrý den chlapi, dokážete poradit se zapojením mlhovek RS ve vozidle bez RS. Mám přední nárazník RS - komplet, ale mlha bude jiná než můj originál - štekry 2x. Umí někdo poradit díly a zapojení? 

P.S. Už nepotřebuji, mám vyřešeno. Vše maká, mlh, cornery, ostřiky. 

Upraveno od vovik

• 2 měsíce později...

Chlapi, nemate nekdo zkusenost s prestavbou na RS a konkretne zapojeni a funkce mlhovek h8?

diky

H.

Ahoj, mám. Zapojoval jsem si to i s ostřikovačema světel. Konkrétně přestavba H7 - adapt xenon + rs mlha/corner + ostřik.  Jo a mlhovky jsou u RS H16

Upraveno od vovik

Ok, diky za rady. Ciste nahodou nekdo nema cislo dilu origo svazku oc3 rs (mr 2016) (mlhovka H7 Corner, ostrik, park.)?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.