Jirkacete@seznam.cz Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Dobry den , mohu použít tyto mlhovky do rs nárazníku? Jsou s funkci corner , kterou ja na svoji octavii nemam .dekuji cena 1700 mi přijde dost dobra :-P https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0941700a-mlhovka-prava-rs-skoda-23401.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 @Jirkacete@seznam.cz nemáš na RS Corner? To se dá tuším pouze dokodovat, kdyžatak mě někdo opraví nebo doplní. Ale každopádně, když jsem též sháněl, tak skoda-dily jsem si nechával v záloze, ale nakonec jsem sehnal z vrakoviště 800Kč kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri192 Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Ahoj, chtěl bych se zeptat jak jste řešili umístění tažného oka když krytka na nárazníku na rs nepasuje jak u klasickýho nárazníku. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 (editace) Tak dlho nikto nic nenapisal tak pripomeniem vlakno.... Cez vikend som menil naraznik zadný za RS. Viem že si si to už asi zistil @jiri192. Každopadne nemusis menit kabelaž na senzory. vsetko vyjde. Krytka ano je ina ako aj senzory treba prestriekat. Vyfuky som zatial RS nedaval takže sme museli zrezat z koncovky aby to malo cisty priechod splodin. Ešte predný. Už mam všetko k nemu takže to nastriekam poskladam a nasadím. Stále vaham ci sa neda pouzit spojler predny z obyc do RS. Keby mal niekto info budem rad. Editováno: 10. Březen 2020, autor: fildo1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 na srazech Octavia clubu si rikam: Kolik tech RSek, proboha, vyrobili. ze jich tam stoji tolik?? Jeden tam byl dokonce s 4x4 napisem. Rikam si parada, mrknu na podvozek. Ohnu se a tam ... velky prazdno a krcici se torzka ... tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vovik Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 (editace) Dobrý den chlapi, dokážete poradit se zapojením mlhovek RS ve vozidle bez RS. Mám přední nárazník RS - komplet, ale mlha bude jiná než můj originál - štekry 2x. Umí někdo poradit díly a zapojení? P.S. Už nepotřebuji, mám vyřešeno. Vše maká, mlh, cornery, ostřiky. Editováno: 13. Duben 2020, autor: vovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jj.houser Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Chlapi, nemate nekdo zkusenost s prestavbou na RS a konkretne zapojeni a funkce mlhovek h8? diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vovik Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 (editace) Ahoj, mám. Zapojoval jsem si to i s ostřikovačema světel. Konkrétně přestavba H7 - adapt xenon + rs mlha/corner + ostřik. Jo a mlhovky jsou u RS H16 Editováno: 9. Červen 2020, autor: vovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jj.houser Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Ok, diky za rady. Ciste nahodou nekdo nema cislo dilu origo svazku oc3 rs (mr 2016) (mlhovka H7 Corner, ostrik, park.)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.