Publikováno Březen 9, 20178 r Nazdar přátelé. Provozuji SII FL 2013, má najeto 240.000 km. Mám ještě SII 2008, a mám pocit, že facelift má trochu měkčí podvozek. Při plném zatížení si více sedne, občas někde brousím zpomalováky. U staršího auta se zadní pneu také sjíždí více na vnitřní straně, ovšem u faceliftu je to katastrofa viz. foto. Nechal jsem komplet zkontrolovat zadní nápravu, byla udělaná geometrie i vzadu, tlumiče origo, ovšem pořád ještě funkční. Nemáte někdo prosím podobnou zkušenost? Dík, J.,
Květen 18, 20178 r Zdravím , taky by mě zajimalo co to dělá , mě to na zadních vnitřkoch dělá plošky ...
Květen 18, 20178 r Teď druhou zimu Continentalky a zatím nic. Na letních začínám druhé léto Dunlop a taky OK. Tak snad to bude dobrý. Rozhodně Pirelky už nikdy. Jinak vnitřní strana sjetá a v tom kraji prohlubeň po celém obvodu a plošky na všech 4.
Květen 18, 20178 r taky se mi sjižděly vnitřný strany pneu u zadní nápravy po rozhovoru s kamardem jsem zjistil že by mělo jit jiné nastavení odklonu u zadní nápravy
Květen 18, 20178 r Tomu bych i rozuměl, kdyby se ten kraj pouze sjížděl. Ale nechápu tu drážku. Koukali na to i v servisu a nevěděli. Prý jedině zkusit poslat výrobci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.