jtfcobra Vloženo 11. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Aby to bylo stejně i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 (editace) Dával jsem jen přední. Měl jsem interiér v černé kuži s bílou nití a povedlo se mi sehnat ve stejné kombinaci sedačky z rs, takže to v podstatě není poznat a nebyl důvod bastlit zadek (dle slov jednoho ze zainteresovaných mechaniků by to bylo skoro nemožné, rozdíly jsou moc velké-nevím co je na tom pravdy, dál jsem neřešil)- jediný rozdíl je teď v tom, že mám přední sedačky manuální, nikoliv elektrické. Funguje všechno- osvětlení nohou pro zadní cestující, airbagy, výhřev, kontrola obsazení sedadla..Zapojoval Rolbař. Až někam pojedu, můžu to nafotit, jestli chceš.. Editováno: 12. Červenec 2017, autor: Plechus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 To by bylo fajn fot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 (editace) Dobrý den, chtěl bych dát do svého SII facelift sedačky ze SIII sportline. Bude pasovat ? Má s tím někdo zkušenost ? Měl bych zájem jenom o přední. Jak by to bylo s elektrikou a výhřevem ? Mám komplet elektrické sedačky s pamětí i vyhřevem. Viz. Druhá fotka Editováno: 2. Listopad 2019, autor: bujko7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Dobry den, má někdo další ještě v SII sedačky RS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.