Ramak Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Dobrý den, teď se nám u feldy objevil nový problém. Od rychlosti cca 65 km/h něco začne klepat u pravého předního kola, čím jedu rychleji, tím je to hlasitější, ale jakmile jedu pomaleji, tak nic slyšet není. Kolo je utažený, to jsem kontroloval radši dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 najet na rampu, jámu, nebo pod to lehnout a zkusit zahýbat s poloosou, zda není vymlácený homokinetický kloub, zahýbat s ní jak nahoru dolů, tak i podél osy, tedy směrem ke kolu a zpět k převodovce (kdysi u Formana jsem měl špatný ten na straně u převodovky a též to pěkně mlátilo při vyšších rychlostech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramak Vloženo 21. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Tak jsem to zkoušel a nic, ani se to nehnulo, takže zrada musí být někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Kulový čep, nebo horní ložisko tlumiče, nebo ti tam něco nahoře uhnilo, případně chybějící "tlumič" na poloose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.